LJUBAV TRAJE

Luka i Vanja Modrić, savršeni par hrvatskog nogometnog svijeta: Upoznali se preko telefona, do oltara ju vodio Mamić

Upoznali su se preko telefona, ona se nikad nije eksponirala u medijima, a svoju ljubav potvrđuju uvijek iznova

Luka Modric i Vanja na odmoru

 M It/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/M It/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia

Nevjerojatni Luka Modrić dao je završni touch pobjedi Vatrenih u utakmici protiv Nizozemske kojom je Hrvatskoj osiguran prolazak u finale Lige nacija. Omiljeni nogometaš uvijek ima silnu podršku s tribina - a njemu najdraža svakako je ona njegove obitelji, supruge Vanje i njihovo troje djece, sina Ivana, te kćeri Eme i Sofije.

image

Luka i Vanja s djecom Emom,Ivanom i Sofijom na dodjeli Zlatne lopte 2018. godine

Anne-christine Poujoulat/Afp/Profimedia/Anne-christine Poujoulat/afp/profimedia

Ljubavna priča Vanje i Luke nije jedna od onih tipičnih modno-estradnih spojeva. Zgodna Vanja, djevojački Bosnić i šest godina mlađi Luka upoznali su se kada je ona radila u agenciji Zdravka Mamića. Njezina majka Vesna Juraić u Dinamu je bila šefica računovodstva, a Vanja je često navraćala k njoj u Maksimir.

image

Luka Modric i Vanja na odmoru

M It/Crystal Pictures/Crystal Pictures/Profimedia/M It/crystal Pictures/crystal Pictures/profimedia

Luku, tada nogometaša na samom početku karijere, u biti je upoznala telefonski - poslovni razgovor potrajao je tri sata i planula je ljubav između tada 19-godišnjeg nogometaša i 25-godišnje ekonomistice. Samo šest mjeseci nakon prvog susreta počeli su živjeti zajedno. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, 2010. kod matičara u Zagrebu. Iste te godine dobili su sina Ivana. Tri godine kasnije rodila se Ema, a najmlađa Sofija 2017.godine. Godinu dana nakon građanskog vjenčanja, vjenčali su se i u crkvi Majke Božje Lurdske. Vanju je do oltara dopratio Zdravko Mamić, a raskošno slavlje bilo je u hotelu Westin.

image

Luka Modric i Vanja na jahti u Portofinu u Italiji prošle godine

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Vanja Modrić, koju opisuju kao toplu i srdačni osobu, bila je i ostala samozatajna žena - a oduvijek se govorilo da je iznimno sposobna i velika pomoć slavnom suprugu u svim aspektima života, pa tako i u karijeri. Kada se priča o njima, uvijek se citira Mamića koji je jednom prilikom ispričao kako Vanja snima sve Lukine utakmice da bi ih on mogao pogledati kada dođe kući te analizirati pogreške. Za par koji upravo u lipnju slavi godišnjica u braka, nikad se nisu vezali nikakvi skandali ni tračevi - oni su bili i ostali savršen par.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:13