LJUBAV (NE) CVJETA

MLADEN GRDOVIĆ ZA JUTARNJI O VIJESTIMA DA JE BRANKICA OD NJEGA ZATRAŽILA RAZVOD 'To su čiste izmišljotine, mi se i dalje volimo!'

 Jure Mišković / CROPIX

- To su čiste izmišljotine i gluposti. Mogu vam samo reći da se Brankica i ja i dalje volimo. Što reći o onima koji pišu o našem razvodu? Pa ljeto je i očito im fali neka senzacija. Nikome ništa nisam izjavio, a oni, kad već imaju nekog glasnogovornika kojeg citiraju, neka i dalje s njim razgovaraju - rekao nam je Mladen Grdović (58) u kratkom telefonskom razgovoru, reagirajući na vijest prema kojoj se on i njegova supruga Brankica (48) razvode.

Naime, glasnogovornik zadarskog suda Denis Klarendić za 24 sata je potvrdio kako je Brankica Grdović 19. srpnja predala tužbu za razvod braka. Detalji tužbe zasad nisu poznati, a prvo ročište trebalo bi biti zakazano u rujnu.

I Grdovićev dugogodišnji menadžer Ljubo Šeperić koji se više puta našao u situaciji da s novinarima razgovara o postupcima pjevača, bio je iznenađen viješću o tužbi.

- Posljednji put smo se vidjeli u nedjelju, vratili smo se s nastupa i rastali, i sve je bilo u redu. Doista nisam ništa čuo o rastavi, niti je njihov odnos bio napet u posljednje vrijeme, naprotiv - rekao nam je Šeperić i nastavio: - Ni Brankica ni Mladen ni jednom riječju nisu spomenuli rastavu.

Ljeto očito nije dobro vrijeme za bračni par - i prošlo je bilo burno, tada su oboje, nakon žestoke svađe i navodnog fizičkog obračuna u kući u Arbanasima, završili i s lakšim ozljedama i s prekršajnom prijavom. Grdović je tada 58. rođendan dočekao na psihijatriji.

U krugu ljudi bliskom Grdovićima, pak, mnogi misle da razvoda neće biti ili je, možda, Brankica odlučila pjevača malo “disciplinirati” prijeteći mu razvodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:28