BRAČNA KRIZA

Sud potvrdio da Brankica traži razvod, Grdović kaže ‘Mi smo odlično’

 PAun Paunović / CROPIX

Premda je glasnogovornik Općinskog suda u Zadru Denis Klarendić potvrdio kako je Brankica Grdović, supruga zadarskog pjevača Mladena Grdovića, doista 19. srpnja podnijela tužbu za razvod, glazbenik i dalje ostaje pri tvrdnji kako su odnosi njega i supruge idilični.

Također, naveo je i kako će uslijediti i tužbe za medije koji su s tom viješću izašli u javnost, kao i da nije davao nikakve izjave vezane uz rastavu.

Samo o turneji

- Ja i Brankica smo odlično. Bio sam 15 dana na turneji i ne stoji da sam rekao da sam pio posljednjih dana. Pa, tko bi takvo nešto izjavio?! Sad slijedi druga runda turneje, malo po Istri, pa Hvar, Krk... Ne stignem ni da imam leteći tanjur. Počeo sam raditi još 15. lipnja, a nakon druge ture turneje uzimam sedam dana odmora pa krećem za Kanadu - prilično ljutit zbog pitanja o razvodu, ali raspoložen za razgovor o nastupima bio je jučer Mladen Grdović.

No, bio on upoznat s time ili ne, tužbu za razvod njegova je Brankica podnijela.

- Radi se o tužbi za razvod s datumom 19. srpnja, a ne o zahtjevu jer zahtjev je sporazuman, a tužbu podnosi jedna strana. Međutim, ne znam sadržaj tužbe s obzirom na to da se radi o narušenim obiteljskim odnosima. Također, nema ni nikakvih datuma kad bi bilo prvo ročište - objasnio je glasnogovornik suda Denis Klarendić. No, kako neslužbeno doznajemo, ovo nije prvi put da se Brankica odlučila na tužbu, a kasnije je povukla, pa možda ni ovaj put nije konačan.

Bračni par Grdović poznat je po svojoj turbulentnoj vezi u kojoj je bilo podosta i verbalnih, ali i fizičkih obračuna. U više navrata je intervenirala i policija, no nije samo pjevač bio priveden, nego je lani u prosincu prijavu za obiteljsko nasilje dobila i Brankica Grdović nakon što je supruga istukla štapom.

Povijest sukoba

Prva se prijava dogodila još 2009. godine, kada su zbog galame i razbijanja po kući susjedi pozvali policiju. Pjevač je u nekoliko navrata zadržan i u pritvoru, a neko je vrijeme proveo i na psihijatriji u zadarskoj bolnici. Najčešće je obračunima između supružnika kumovalo Grdovićevo pijanstvo, a zbog alkoholiziranog stanja imao je i nekoliko težih prometnih nesreća.

Brankica je Mladenu oprostila i nevjeru, a iako je njihov brak bio pred pucanjem u više navrata, a neko vrijeme nisu ni živjeli pod istim krovom, svaki put odlučili su se ostati zajedno. Hoće li i ovaj put ljubav biti jača od svađa i nasilja pokazat će vrijeme, a tek treba vidjeti hoće li i ova tužba biti povučena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:28