E TO JE IZNENAĐENJE

Nives se ukazala bez bikinija, jedan od pratitelja predložio urnebesnu humanitarnu akciju

Tako treba, manje golotinje, komentirali su fanovi koji su pohvalili modni izbor Nives Celzijus na Instagramu

Nives Celzijus

 INSTAGRAM

Nives Celzijus, poznata po svojim provokativnim fotografijama u minijaturnim bikinijima, odlučila je iznenaditi pratitelje na Instagramu novim izdanjem koje je malo drugačije od njezinih uobičajenih ljetnih objava.

Unatoč visokim temperaturama, objavila je fotografiju na kojoj je odjevena u crnu dugu haljinu sa zanimljivim izrezom koji je istaknuo njezine noge i dekolte.

Ista je izazvala oduševljenje među pratiteljima, koji su odmah u komentarima istaknuli kako primjećuju njezin novi stil.

Jedan od pratitelja našalio se i predložio humanitarnu akciju za prikupljanje priloga kako bi pomogli Nives da se opskrbi rubljem za hladnije dane na sjevernom Jadranu.

Nives je, kao i uvijek, pokazala duhovit pristup situaciji i našalila se na svoj račun zbog ove promjene u izboru odjeće.

"A odjenem ponekad i neku haljinu preko ljeta", napisala je uz fotografiju, dodajući malo šarma u cijelu situaciju.

Njezina hrabrost da eksperimentira s različitim modnim kombinacijama naišla je na pozitivan odjek među fanovima koji su je pohvalili i potaknuli na još više raznolikosti u odabirima odjeće.

Među ostalim komentarima, istaknuli su se oni poput "Seksi Diva", "Wow...bas si savršena u toj haljini", "Tak treba, manje golotinje", "Ma je li to ona" te brojni drugi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 04:14