JAKI GLASOVI

PONOVO FRCAJU ISKRE IZMEĐU DVA GIGANTA HRVATSKE ESTRADE: TONY CETINSKI BRUTALNO NAPAO JACQUESA HOUDEKA: 'Besraman je, pokupio je taj šok moment!'

Tony Cetinski, Jacques Houdek
 HANZA MEDIA

Svi se još sjećamo sukoba između Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka, dok su obojica žirirala u showu 'The Voice', prenosi Slobodna Dalmacija.

Premda se u drugoj sezoni činilo da su se tenzije među njima bar dijelom smirile, čini se da Cetinski kao da jedva čeka priliku da kritizira kolegu.

Najnovija se ukazala u razgovoru za Story, gdje je na temu Houdekove pjesme za Eurosong, 'My friend', rekao sljedeće:

"Uvelike me razočarao zbog svoje besramnosti. Jacques je izuzetan vokalist koji je pažljivo slušao moju izvedbu ‘Caruso’ i pokupio taj šok moment mijenjanja tehnike pjevanja iz opernog u pop boju glasa. Navikao sam da me se kopira.

Neka mu je sa srećom, iako me u nekim lagama previše podsjeća na ženski vokal, ali i to može biti dobar faktor iznenađenja. Bilo bi dobro da se poigra s kostimom, pa da šok bude još veći.

Pritom ni u kom slučaju ne aludiram na njegov fizički izgled nego isključivo na stil. Aranžmani su vrhunski, produkcija je iznad svih očekivanja, no moj prijedlog bi bio otpjevati normalno i biti svoj barem jednom u životu ili barem na tom festivalu" - zaključio je Cetinski, te ironično dodao:

"Nadam se da ga zbog izgleda neće usporediti s Pavarottijem, jer to ne bi bilo dobro učiniti Pavarottiju!".

Evo Jacquesove pjesme i Tonyjevog Carusa, pa sami procijenite koliko su utemeljene optužbe Cetinskog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 10:53