NJEGOV FREND

VIDEO: JACQUES ODGOVORIO CETINSKOM NA OPTUŽBE DA GA JE BESRAMNO KOPIRAO: 'Imam jedan užasno veliki problem koji ja moram riješiti prije nego...'

Tony Cetinski, Jacques Houdek
 HANZA MEDIA

Na neke od burnih reakcija na pjesmu 'My Friend' kojom će Jacques Houdek predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u Ukrajini , Jacques je odgovorio za Novu TV.

Konkretno, radi se o Tonyju Cetinskom, koji je bio kazao: "Jacques je izuzetan vokalist koji je pažljivo slušao moju izvedbu 'Caruso' i pokupio taj šok moment mijenjanja tehnike pjevanja iz opernog u pop boju glasa. Navikao sam da me se kopira. Neka mu je sa srećom".

Jacques mu je sada odgovorio: "Evo ne mogu ne spomenuti Tonyja Cetinskog. Ja zaista nemam nikakav problem. Ja sam bio Tonyjev fan, dok je on počinjao ja sam ga odmah zavolio, i njega i njegove pjesme, to sam mu odmah i rekao. Ne mogu se referirati na to što je on je rekao jer mi je nezahvalno, teško i bez veze".

"Da budem savršeno iskren, ja nisam netko tko je tipična zvijezda. Ja sam netko tko je uvijek imao problema s težinom i kad sam imao 19 godina, kad sam kretao sa svojom karijerom naravno da sam jako razmišljao o tome, bio sam strašno svjestan tog svog problema i bez da sam ja bio svjestan, drugi su mi ga osvješćivali na svakodnevnoj bazi, da je to jedan užasno veliki problem koji ja moram riješiti prije nego što se odlučim na pjevanje", rekao je.

''Ne mora sve biti baš tako kako društvene norme nalažu. Mislim da je krajnje vrijeme, a to je konačna poruka ove pjesme, da mi odbacimo svaku stigmu, svaku predrasudu, na vjerskoj osnovi, na rasnoj osnovi, na nacionalnoj osnovi, na osnovi seksualnog opredjeljenja, na osnovi bilo kakvog izbora životnog, da si pružimo ruku i da budemo prijatelji, to je nekakva intencija moje pjesme, jer život fakat je čudo'', zaključio je Jacques.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 14:50