ZANIMLJIVI VIDEO

Severina: ‘Ja ne bih da me više itko prosi. Sretno sam rastavljena. Precijenjen je brak‘

Severina je nakon 12 godina ponovno nastupala u Osijeku u petak kada je napunila dvoranu Gradskog vrta

Severina tijekom priprema za nastup

 Screenshot/instagram/Severina

Popularna Severina je objavila video priprema uoči rasprodanog i spektakularnog koncerta u Osijeku, a na snimci je prije nego što je kročila pred publiku progovorila o karijeri i životu.

- Znate koja je tajna dobrog koncerta? Tajna svakog pametnog izvođača su najbolji muzičari koji postoje, menadžer koji ti masira noge i dobri prijatelji - rekla je pjevačica usred priprema i podijelila nekoliko misli o ljubavnom životu.

- Ja ne bih da me više itko prosi, da sam mogla sada reći da sam sretno rastavljena. Precijenjen je brak - zaključila je 51-godišnja Severina Vučković.

Inače, pjevačica je nakon 12 godina ponovno nastupala u Osijeku u petak kada je napunila dvoranu Gradskog vrta, a tražila se ulaznica više. Vladalo je posebno uzbuđenje jer je ulogu u kreiranju repertoara za koncert imala publika koju je Severina putem Instagrama pitala za pomoć pri odabiru pjesama. Danima je na njenom Instagramu vladala nesvakidašnja euforija, te se dalo naslutiti kako će u Osijeku održati jeda od svojih dužih koncerata, što se u konačnici i pokazalo točnim. Na repertoaru našlo više od 30 Severininih hitova, a nitko nije ostao ravnodušan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 06:17