GLAZBENI SPEKTAKL

Severina nakon 12 godina nastupila u Osijeku i publici priredila koncert za pamćenje

Obzirom da je pjevačica dio repertoara prepustila izboru publike, na društvenim je mrežama danima vladala nesvakidašnja euforija
 PR

Iako je, prema riječima organizatora, interes za Severinin koncert u Osijeku bio toliki da je nekoliko dana za redom mogla napuniti dvoranu Gradskog vrta, svima koji su osigurali ulaznicu za ovu jedinstvenu večer, glazbena je zvijezda priredila spektakl za pamćenje. Posebno jer u Osijeku nije nastupila više od desetljeća.

- Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova; Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti organizirati termine za još koncerata, ali obećavam Osijeku da ću doći uskoro ponovno, kao i svima koji su došli iz drugih gradova, da ću doći uskoro i u njihove gradove - izjavila je Severina.

image
PR

Obzirom da je Severina dio repertoara prepustila izboru publike, na društvenim je mrežama danima vladala nesvakidašnja euforija, te se dalo naslutiti kako će u Osijeku biti jedan od njenih dužih koncerata, što se u konačnici i pokazalo točnim. Tako se na repertoaru našlo više od 30 Severininih hitova, poput ‘Tvoja prva djevojka‘, ‘Brad Pitt‘, ‘Uno momento‘, ‘Italiana‘, ‘Moja štikla‘, ‘Gas, gas‘, ‘‘Tridesete‘, ‘Imaš pravo‘, ‘Kao‘, ‘Moja štikla‘, ‘Dobrodošao u klub‘, ‘Rođeno moje‘, ‘Virujen u te‘, uključujući i one pjesme koje je Severina sama napisala, poput ‘Prijateljice‘, ‘Pogled ispod obrva‘, ‘Ostavljena‘, ‘Šta me sad pitaš šta mi je‘, ‘Mili moj‘, ‘Ja samo pjevam‘, ‘Djevojka sa sela‘, ‘Ante‘ i brojne druge.

image
PR

Sve su pjesme odsvirane u pratnji orkestra, koji je, posebno za ovu priliku, bio proširen, pa je osječka publika imala prilike uživati i u zvucima tamburice, violina i truba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. lipanj 2024 13:42