EMOTIVNA SEVE

Severina u Osijeku ispričala publici priču o Aleksandru, rasplakala se: ‘On i danas misli da ja spašavam svijet‘

Nakon rasprodanog koncerta u Osijeku Severina podijelila posebne trenutke na svojim društvenim mrežama

Severina u Osijeku

 Screenshot/instagram/severina/

Severina je nakon 12 godina ponovno nastupala u Osijeku u petak kada je napunila dvoranu Gradskog vrta, a tražila se ulaznica više. Vladalo je posebno uzbuđenje jer je ulogu u kreiranju repertoara za koncert imala publika koju je Severina putem Instagrama pitala za pomoć pri odabiru pjesama.

Pjevačica je nakon koncerta počela dijeliti posebne trenutke na svojim društvenim mrežama, a jedan je rasplakao mnoge koji su gledali video, ali zasigurno i publiku.

„Imam šminku i ne želim plakat”, rekla je Severina osječkoj publici u videu.

„Osim toga sin mi je ovdje i srce mi je puno”, a na te riječi publika je sina Aleksandra pozdravila glasnim vriskom.

„Znate, kad je on bio mali, onda bih ja obukla ove neke kostime, a on me pitao: ‘Mama, a sta ti ladiš?‘ Ja sam rekla: ‘Ja sam Superman, ja sad idem spašavati svijet‘. Tako da on i dan danas misli da sam ja neki akcijski junak, možda i jesam, međutim...” tu je Severinu prekinula publika uzvicima.

„Jesi! Jesi!”, čulo se glasno kako je publika u glas ponavljala.

Na to je Severina ostala bez riječi, a potom u nastavku videa publika ponavlja „Seve”, dok pjevačica jedva zadržava suze u očima i drži ruke na prsima zahvalna za divnu publiku. Potom je raširila ruke i prišla prema publici, kao da ih grli.

„Seve... Bila si predivna, svi smo uživali”, „Predobro je bilo”, „Bilo je top”, neki su od komentara obožavatelja koji su bili na koncertu.

Nakon toga podijelila je isječak na kojem pjeva „Rođeno moje”, pjesmu posvećenu svome sinu Aleksandru. Emotivna pjevačica nakon pjesme otišla je do benda i okrenula leđa publici kako bi zadržala emocije koje su je preplavile.

„Dobro uvijek pobijedi na kraju, ali bilo bi puno bolje da pobijedi na početku”, napisala je uz videozapis.

Severina je oduševljena osječkom publikom jer njezine hitove pjevali su mladi koji se nisu ni rodili kad su neke od tih pjesama nastale.

Publika je uglas u jednom videu pjevala „Tvoja prva djevojka”.

„Ono kad djeca pjevaju pjesmu iz vremena kad se nisu ni rodila... Tvoja prva djevojka od 1992.”, napisala je pjevačica.

Severinina glazbena pratnja na ovom koncertu bila je proširena, tako su se mogli čuti zvuci tamburica, violina i truba. Severina je objavila zanimljivu izvedbu pjesme „Tridesete” uz zvuk tamburice.

Pjevačica je oduševljena koncertom i publikom, a obećaje ovakve spektakle i dalje.

„Nisam bila 12 godina u Osijeku, ali koliko vidim, ljubav ne samo da nije splasnula, nego se širi i na djecu onih koji su mi dolazili na koncerte dok su bili djeca. Drago mi je da su na koncert došli ljudi iz raznih gradova; Splita, Sinja, Budimpešte, Beograda i žao mi je što nismo bili u mogućnosti organizirati termine za još koncerata, ali obećavam Osijeku da ću doći uskoro ponovno, kao i svima koji su došli iz drugih gradova, da ću doći uskoro i u njihove gradove”, izjavila je Severina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 11:05