NOVI STIL ŽIVOTA

TONI CETINSKI PROGOVORIO O VELIKOJ ŽIVOTNOJ PROMJENI 'Evo što mi toliko smeta u Zagrebu da sam ga nakon 25 godina napustio'

Toni Cetinski
 Maja Zlatevska / CROPIX

Toni Cetinski početkom ljeta donio je veliku odluku te se nakon 25 godina iz Zagreba odlučio preseliti natrag u rodnu Istru.

Za In magazin otkrio je što ga je na to navelo, te kako je supruzi Dubravki i njemu prošla prilagodba na novi stil života.

- Prvenstveno mir, da budem bliže roditeljima jer su sad već stariji. U Zagrebu mi je sve bilo užurbano i tako sam stalno u autu, sve mi je bilo ono, došao s puta, ušao u stan, promijenio stvari iz kofera i sutradan išao dalje. Sve je bilo u proputovanju. Sve se svodilo na to da mi je auto i stan pa sam rekao – ako je tako, onda bolje da mi je auto i stan u mom Rovinju - priča Tony.

Na novi stil života odlično se priviknula i supruga Dubravka. Kako je rodom iz Vinkovaca, naviknuta je živjeti u manjoj sredini.

- Ona je isto pobornik manje sredine i to mi je bilo utoliko lakše i draže i odlučiti - objasnio je glazbenik. Ove zime Dubravka i Toni proslavit će četvrtu godišnjicu braka, i to putovanjem ili lijepom večerom. Iako iz prethodna dva braka ima dvoje djece, u jednom je intervjuu izjavio kako bi s Dubravkom želio još dvoje.

Novi, mirniji tempo života inspirirao je Tonyja pa trenutačno radi na novom albumu, koji možemo očekivati do kraja godine, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 04:52