SPREMA SE SLAVLJE

Ines i Fabio ne žele ionako već izbezumljene roditelje zvati na vjenčanje

 Screenshot / RTL

Premda je dan vjenčanja jedan od najljepših i najvažnijih dana u životu svakog para, istovremeno je i jedan od najstresnijih dana, a Ines ima samo 'nekoliko' želja.

Najljepši dan u životu će svaki par pamtiti cijeli život, samo je bitno da se planira na vrijeme. Ines je rekla da ne voli organizirati tako važnu stvar te će dobar dio organizacije prepustiti Big Brotheru uz nekoliko želja, piše RTL.

- Ne želim nikog iz pravog svijeta na vjenčanju osim matičara i starih stanara što je Fabijeva želja. On također želi da mu najbolji frend bude kum, a ja želim Kristinu za kumu – objasnila je Ines.

Osim popisa gostiju Ines si je dala truda i naglasila je da se udaje zbog novaca. Tako je zatražila Big Brothera barem 20 vjenčanica kako bi ih mogla isprobati! Fabio je ipak nešto skromniji i zna da želi nositi sivo odijelo, prsluk i kravatu.

Dok su naši mladenci govorili svoje želje, shvatili su da žele potpuno drugačije svadbe. Fabio sanja o tradicionalnom vjenčanju dok Ines to ne želi ni pod koju cijenu.

Big Brother želi njihove snove o najljepšem danu u životu pretvoriti u stvarnost. Samo planiranje bitnog dana zahtjeva strpljivu pripremu, no potrebno je da se naši mladenci nađu na istom putu. Što zamisle, Big Brother će im to ostvariti.

Video dogovora pogledajte na ovom linku, a sve o daljnjim planovima saznajte u večerašnjoj emisiji na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. svibanj 2024 00:14