NIJE IM DOSADNO

Nevjerojatan obrat: Big Brother Marini ponudio 50.000 kuna da se NE uda za Romana!

 Screenshot / RTL

U Big Brother kući nikad nije dosadno. Osim što su dosad pale već dvije bračne ponude, strasti se dodatno zahuktavaju novim nemoralnim ponudama.

Naime, Ines i Fabio su u utorak odlučili prihvatiti ponudu Big Brothera, spremiti u džep četvrt milijuna kuna i izgovoriti sudbonosno ‘da’ u kući. Istu su ponudu dobili i Marina i Romano, no nisu je nikome smjeli otkriti, a za odluku su dobili dovoljno vremena.

Međutim, već su se stvari okrenule. Big Brother je odlučio pred Marinu staviti dodatan težak zadatak.

‘Kako bih ti olakšao, a možda i otežao, tvoju odluku jer vidim da se nećkaš, imam samo za tebe jednu ponudu. Ako se ne želiš udati, Big Brother će samo tebi da se ne udaš ponuditi 50 tisuća kuna. No, ako se udaš, ponuda od 250 tisuća kuna i dalje stoji’, rekao joj je Big Brother te napomenuo kako sve to mora ostati tajna, piše RTL.

Pred Marinom nije laka odluka, a za koju će se opciju odlučiti, tek ćemo saznati. Sigurno joj neće olakšati ni jedan od posljednjih razgovora s Romanom.

Nakon što su dobili ponudu, ozbiljno su porazgovarali o tome. Marina ga je pitala radi li se tu o biznisu ili ljubavi na što je Romano rekao:

‘To je ljubav! Kakav biznis? Pa jesam mu rekao da stavi sve na tvoj račun. Pobjegni gdje god hoćeš.’

‘Pitao me što ću napraviti ako me ostaviš. A što ću? Ubit ću tugu u alkoholu ako se vrati onome koga voli. Ja nju neću sigurno ostaviti. Nikada! Više mi vrijedi onaj zagrljaj navečer nego te guzice i sve. Budi sigurna! Polupijan, pijan, trijezan, uvijek ću ti govoriti istinu. Za pare me boli ona stvar!

Dolje ti neće faliti ništa! U to budi sigurna. Znaš da ti ne bih to govorio da nije tako. Rekao bih ti vrati se momku. Ako ti ne bude ludilo sa mnom, otiđi gdje god hoćeš. Potpisat ću ti odmah i dati sve novce. Ne ženim se s tobom zbog para, nego zato što te volim.’

Detalje ove zavrzlame pratite na RTL-u!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 03:13