VELIKI BRAT

INFARKTNA ZAVRŠNICA BIG BROTHERA Pobijedio je Romano Obilinović

Do samog finala ovogodišnjeg izdanja Big Brothera stiglo je sedmero stanara – Romano Obilinović, Marina Raguž, Rina Dehni, Ines Huskić, Alen Macinić, Fabio Čulinović i Dražen Kocijan Kocka. Dvoje će, na temelju glasanja publike, večeras napustiti show, nakon čega će gledatelji odlučiti o pobjedniku ove sezone.

Voditeljici Marijani Batinić u studiju su se pridružili svi bivši Big Brother stabari - Kristina, Jurica, Katja, Violeta, Ivica, Tamara i Branimir.

00:14 - Romano je izvan sebe od veselja! Također je obećao da neće pretjerati sa slavljem.

----------------------------

Pobjednik Big Brothera Hrvatska je... Romano Obilinović!!!!!!

----------------------------

00:08 - Marina je dosta hladno dočekala Romana na izlasku iz kuće. Romano kaže da se smije i da je sve u redu, ali vidi se na njemu da je potresen.

----------------------------

00:07 - Tri finalista ulaze u studio na proglašenje...

----------------------------

00:03 - Romano, Kocka i Ines ulaze u studio gdje će proglasiti pobjednik! Pobjednik je dobio 45 posto glasova, drugi je dobio 26, a treći 15 posto. Napeto čekamo proglašenje pobjednika...

----------------------------

00:01 - Romano kaže da je sam sebi ispao "totalni debil" dok se gledao na snimkama.

----------------------------

23:58 - Big Brother se prisjeća "best of" momenata preostala tri stanara - Ines, Kocke i Romana.

----------------------------

23:49 - Big Brother je otkrio da će pobjednik dobiti 183 700 kuna.

----------------------------

23:46 - Rina je otkrila da su joj svi gosti bili dragi. Osjetno je blaža nego što je bila u kući, ali je potvrdila da je svakog gosta tri dana dosta. Jurici je bio zabavan Vuco.

----------------------------

23:32 - Marina je otkrila da je i dalje u šoku nakon izlaska iz Big Brother kuće. Velika je to promjena.

----------------------------

23:19 - Fabio napušta Kuću! Ostaju još Romano, Ines i Kocka. Uskoro saznajemo pobjednika, piše RTL. Fabio kaže da mu nije žao što se nije oženio s Ines, dok njezina sestra smatra da je između nje i Fabija istinski zaiskrilo. Fabijev otac pak kaže da sada navija za svoju snahu Ines.

----------------------------

23:16 - Rina se pridružuje ostalim bivšim stanarima, a od svih joj je, očekivano, najviše nedostajao - Alen!

----------------------------

23:04 - Marijana se opet obratila stanarima. Rina je nestrpljiva i želi van iz Kuće. Romano kaže da je uvijek isto, tužan i nesretan. Rina je izbačena! Rekla je da nije razočarana što je napustila Kuću te će i ovaj Big Brother pamtiti kao zanimljivo iskustvo. Nada se da će Romano pobijediti.

RTL

----------------------------

22:48 - Kristinu su gledatelji pitali bi li Fabiju bilo bolje s njom nego s Ines, a ona je odgovorila da nije obje probao pa ne može ni znati. Katja je dobila pitanje je li bila najzgodnija stanarka što je ona demantirala, piše RTL.

Violeta smatra da kuha bolje od Kocke, Jurica vjeruje da su svi bolji muzičari od njega pa tako Vuco, a Ivici je teže bilo u BB kući nego u ringu.

----------------------------

22.27- Tek nekoliko minuta nakon što je Marina dala do znanja da ne razmišlja ozbiljno o vezi s Romanom, Splićanin je tijekom uživo javljanja izjavio da je ona ljubav njegovog života, piše Slobodna Dalmacija.

----------------------------

22.15 - Nakon što su joj pokazali snimku na kojoj se vidi pomicanje ispod pokrivača u krevetu u kojem su ona i Žorž, rekla je da nije bilo ništa i da se ništa ne vidi.

Ipak, upitana bi li išta promijenila rekla je da ne bi.

- Ponašala sam se prirodno - rekla je još o toj temi.

- Imaš osjećaj da ti nijedan osjećaj nije stvaran. Nisam razmišljala o tome hoćemo li ostati zajedno. Svakako planiram razgovarati sa Sašom, a čovjek se uistinu ima pravo ljutiti - kazala je Marina prije nego se pridružila ostalim bivšim stanarima, piše Slobodna Dalmacija.
---------------------------
21.50 - Prvo dvoje natjecatelja koje je ispalo iz utrke za glavnu u Big Brotheru su Marina i Alen. Alen je dobio čak 38 posto glasova publike, dok je Marina iz BB kuće ispala zahvaljujući postotku od 24 posto. Tek nešto manje, 21 posto, dobio je Romano.

- Ma, dobro, to je sad nešto drugo - izjavila je Marina na Marijaninu primjedbu "Alena je dočekala zaručnica, a tebe tvoj zaručnik nije, no ti si u Kući našla ljubav".

- Što se dogodi u Kući, ostaje u Kući! - dobacio je Alen, a Marina je na to samo prostenjala "Ajme, da je bar tako".

-Tebi nije dobro, sva se treseš - primijetila je Marijana, a manekenka je na to rekla da je u šoku.

- Bojali smo se svi izlaska, pa tako i ja, a najgore tek slijedi - rekla je potresena manekenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:29