NAPETI POLUFINALE

NATJECATELJ IZBEZUMIO ŽIRI PA PUSTIO SUZU, A ZATIM I SUZNI TSUNAMI! Filip svima slomio srce, Tony: 'Spreman sam odreći se svoje karijere zbog tebe'

 RTL

Ispadanjem Marije Barišić, Mire Lozara i Sare Knežević, veliki finale RTL-ova showa 'Zvijezde' rezerviran je za Bernardu Bobovečki, Filipa Rudana, Jessicu Atlić McColgan i Saru Andrić.

RTL

Polufinalnu emisiju u utorak navečer otvorila je Bernarda Bobovečki pjesmom 'Ja sam budućnost' rock benda Majke i još jednom potvrdila svoje vokalne sposobnosti, a dobila je i nadimak 'ženski Bare'. Svojom izvedbom osvojila je visokih 48 bodova i time si osigurala mjesto u finalu.

Simpatični Filip Rudan, koji svakim nastupom lomi srca, raznježio je žiri emotivnom izvedbom ljubavne pjesme 'All of Me' Johna Legenda. Osim što je izbezumio žiri, Filip je i sam pustio suzu.

RTL

- Spreman sam odreći se svoje karijere, samo da tebi pomognem. Barem malo, u bilo čemu, da ti bude ljepše što si sve prošao s nama - rekao mu je Tony Cetinski, nakon čega je Filip briznuo u još veći plač, a na kraju je od žirija dobio 47 bodova.

Jessica Atlić McColgan odlučila se za hit 'Flashlight' Jessie J i baš kako je originalna pjesma 'zapalila' internet, tako je i simpatična Zadranka učinila sa žirijem, od kojeg je dobila 46 bodova, kao i njezina suparnica Sara Andrić.

RTL

Ona je u polufinalnoj emisiji odlučila iznenaditi žiri ljubavnom baladom 'Je suis Malade', koju u originalu izvodi Lara Fabian. Cetinski je bio toliko impresioniran Sarinom interpretacijom da je zatražio od produkcije da žiriju omogući bodovanje s 20, 30, pa čak i 50 poena.

Obzirom da su i Jessica i Sara imale jednak broj bodova, uslijedila je 'a capella'. Jessica se odlučila za 'Price Tag', a Sara za 'Tell Him' Celine Dion.

RTL

Tony je na kraju zamolio produkciju da obje natjecateljice prođu u finale, što je i odobreno.

Simpatična Sara Knežević prikupila je 41 bod, a otpjevala je Severininu pjesmu 'Grad bez ljudi', no žiri se složio kako to nije bio njezin najbolji odabir pjesme. Posljednji na tablici bio je Miro Lozar s 39 bodova i pjesmom 'Ti si sav moj bol' Ekatarine Velike, ali nije imao sreće za prolazak dalje.

RTL

U četvrtak ćemo doznati tko će se okititi laskavom titulom pobjednika showa i osvojiti 100.000 kuna te snimanje albuma izdavačke kuće Dallas Records.

RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:47