VELIKA ZAVRŠNICA 'ZVIJEZDA'

TKO ĆE BRILJIRATI, A TKO ZBOG TREME ZABORAVITI TEKST? Žiri je od tisuću kandidata izabrao četvero najboljih, ali samo će dvoje proći u superfinale

 RTL

Sara Andrić, Jessica Atlić McColgan, Bernarda Bobovečki i Filip Rudan - oni su četvero finalista glazbenog showa 'Zvijezde', a tko će se od njih okruniti laskavom titulom, dobiti 100.000 kuna i potpisati ugovor s diskografskom kućom Dallas Records, doznat ćemo u četvrtak u 20 sati u finalnoj emisiji.

RTL

U show 'Zvijezde' prijavilo se više od 1000 ljudi, a u prvom krugu pred žirijem - Tonyjem Cetinskim, Massimom, Goranom Lisicom Foxom, Remi i Majom Bajamić, pojavilo se stotinjak natjecatelja, a samo četvero najboljih dobilo je priliku zasjati na hrvatskom glazbenom nebu.

Svi kandidati u finalu će pjevati dvije pjesme, prvu uz matricu, a drugu samo uz instrumentalnu pratnju. Dvoje najboljih ići će u superfinale, u kojem će pokušati još jednom impresionirati žiri i tako zaslužiti pobjedu.

Od finalista se, naravno, ne očekuje ništa manje od perfektnog, ali trema i stres napravit će svoje pa će neki kandidati zaboraviti tekst i pogriješiti tonalitet, ali će isto tako neki nastupi žiriju izmamiti suze na oči.

Finale showa 'Zvijezde' gledajte u četvrtak u 20 sati na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:40