'SAMO NEBO ZNA'

VJERA, LJUBAV I DOMOVINA NJOJ SU APSOLUTNO SVE Vojnikinja Renata u reality showu traži idealnog muškarca - mora biti sportaš i mora ići u crkvu...

 Promo RTL

Renata Nemeček ima 29 godina, dolazi iz Slavonije, no živi u Gospiću i zaposlena je u Oružanim snagama Republike Hrvatske. Druga je kandidatkinja koja će od šestero momaka pokušati pronaći svog idealnog partnera u emisiji 'Samo nebo zna', od ponedjeljka u 20 sati na RTL-u.

Zagreb, 231116.

Fotostudio Katran.

Ekipa RTL televizije snimaju pilot projekt.

Na fotografiji: snimanje pilot projekta u fotostudiju Katran.

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

Zagreb, 231116.
Fotostudio Katran.
Ekipa RTL televizije snimaju pilot projekt.
Na fotografiji: snimanje pilot projekta u fotostudiju Katran.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX

- U muškom svijetu sam se jako dobro snašla i svi se ondje smatramo braćama i sestrama te brinemo jedni o drugima - rekla je vojnikinja o tome kako ju je muški dio ekipe prihvatio na poslu. Renata u slobodno vrijeme planinari, a obožava konje i bavi se rekreativnim jahanjem.

Otkrila je i da je skoro postala gospođa, ali to se na kraju ipak nije dogodilo.

- Imala sam jednu situaciju koja je bila tik pred brak, no na kraju se nije dogodila jer nisam dobila isti povrat osjećaja - izjavila je zgodna vojnikinja o svojoj bivšoj vezi, u kojoj je bila čak 12 godina.

Renata je realna djevojka koja zna što želi u životu, a iako se smatra osjećajnom i romantičnom, zna se, kaže, izboriti za ono što želi.

Od partnera očekuje da je sportaš, duhovit, da nije dosadan, da je vjeran, iskren i prije svega dobar prijatelj. Izgled joj, objašnjava, nije bitan, ali voli da dečko drži do sebe.

Također, bitno joj je da je muškarac s kojim je u vezi vjernik.

- Ne bih mogla biti s nekim tko nije vjernik jer bi me takav način života odvajao od moga stajališta i Boga, a tako ne bih mogla živjeti - kaže atraktivna crnka. Renata se u budućnosti vidi u lijepoj kući, u sretnom braku s puno kompromisa i tolerancije te s dvoje ili troje djece, a kad mašta o vjenčanju, želi da ono bude romantično, a sebe vidi s cvijećem u kosi.

Renatu u ponedjeljak u 20 sati očekuje šestero kandidata od kojih će na kraju ciklusa odabrati svog potencijalnog idealnog partnera. Prvi put kad ih ugleda, dečki će izgledati starije 20-ak godina - provjerite kako bi izgledali u budućnosti, a kako izgledaju u sadašnjosti te odakle dolaze.

Damir Frlić ima 22 godine i dolazi iz Rijeke, a za sebe kaže da zna što želi u životu. San mu je postati uspješan maneken. Profesionalni je vozač, a trenutačno ide u manekensku školu te se time misli baviti i u budućnosti. Traži djevojku koja će s njim dijeliti obiteljske vrijednosti, držati do zdravlja i izgleda, biti ambiciozna, ali istovremeno s obje noge stajati čvrsto na zemlji. Smatra da nije neki zavodnik. Nada se kako za 20 - 30 godina više neće živjeti u Hrvatskoj.

Promo RTL

Promo RTL

Danijel Marijanović ima 28 godina i dolazi iz Mostara, a živi u Splitu. Danijel je avanturist koji voli ekstremne sportove poput raftinga i penjanja te za sebe kaže da ne može biti na jednome mjestu. U budućnosti bi volio imati školu penjanja negdje u svijetu, a njegov dom iz snova bila bi drvena kuća na osami. Iako nikad nije bio oženjen, iz jedne veze ima kćer. Ne vidi se u braku jer smatra da ga sam papir neće odvesti na viši nivo ako mu je s nekim dobro u vezi. A kod djevojaka mu smeta kada ne mogu izaći iz kuće bez šminke.

Promo RTL

Promo RTL

Dino Jovanović je 25-godišnji Riječanin i web dizajner koji za sebe kaže da je vrlo društvena osoba, otvoren i komunikativan. Dino je trenutačno konobar koji obožava svoj posao i rad s ljudima. Lako sklapa poznanstva i u njegovu društvu nikad nije dosadno. Voli izazove i nove stvari. Vjera mu je jako bitna, a već duže vrijeme vrlo aktivno sudjeluje u župnoj zajednici kao član crkvenog benda.

Promo RTL

Promo RTL

Mario Usanović ima 27 godina i dolazi iz Splita. Radi u ratnoj mornarici, a kaže da je vesela osoba koja zna što želi u životu. U slobodno se vrijeme bavi bodybuildingom, borilačkim sportovima i boksom te dresira svoga psa. Uglavnom je imao duže ljubavne veze, a sa zadnjom curom prekinuo je nedavno. Volio bi se oženiti i imati djecu, a njegov idealan dom bi bio negdje na moru.

Promo RTL

Promo RTL

Viktor Kuščić ima 28 godina i dolazi iz Splita, a po struci je zubni tehničar. Pleše salsu zadnjih šest godina i obožava windsurfing. Ljeti se bavi turizmom i iznajmljuje apartmane na Braču. Viktor do sada nije imao ozbiljnije veze, a u braku se ne vidi, kaže, možda u nekoj izvanbračnoj zajednici. Za djecu još ne može percipirati da li će ih imati u budućnosti.

Promo RTL

Promo RTL

Željko Drenški 34-godišnji je Zagrepčanin i prometni tehničar po struci. Za sebe kaže da je 'živac' i da je jako ljubomoran, a bio je u braku te se rastao prije nekoliko godina. Radi kao poštar, a poslije posla i vikendima vozi za jednu taksi službu. U slobodno vrijeme trenira nogomet, a i nerijetko je u teretani gdje radi kao fitness trener. Ne privlače ga djevojke koje misle samo o novcu, koje nisu vjerne i koje samo izlaze van. Kaže da želi djevojku svojih godina koja je dobra, vrijedna i poštena.

Promo RTL

Promo RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:46