JOLIE BLISTA

Angelina nakon dugo vremena na crvenom tepihu, plastični kirurg: ‘Pogledajte joj uši, tu je dokaz zašto već 10 godina ne stari‘

Angelina Jolie pojavila se u svilenoj brončanoj haljini preko koje se zaogrnula glamuroznim ogrtačem

Angelina Jolie

 -/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Oscarom nagrađena glumica Angelina Jolie (48) pojavila se na crvenom tepihu u Broadwayju, gdje je pozirala povodom premijere njezina mjuzikla ‘The Outsiders‘. Stigla je u pratnji kćeri Vivienne, a njezin blistav izgled nije mogao proći nezamijećeno.

Angelina se pojavila u svilenoj brončanoj haljini preko koje se zaogrnula glamuroznim ogrtačem. Svoj je styling nadopunila bordo sandalama i jarkim crvenim ružem. Njezina kći odabrala je urbani tamnoplavi kombinezon.

image

Angelina Jolie i Vivienne Jolie-Pitt

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Obožavatelji su navikli vidjeti Angelinu uglavnom u crnom, pa je ovaj outfit bio pravo osvježenje. Vrlo brzo krenuli su se nizati komentari na račun njezina izgleda, a mnogi primjećuju da ‘nije ostarila ni dana‘.

image

Angelina Jolie

T.jackson/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/T.jackson/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Poznati britanski plastični kirurg, dr. Jonny Betteridge, koji se često bavi analizama lica poznatih osoba, istaknuo je da je Angelina oduvijek imala savršeno simetrično lice i da je to i dalje tako. On vjeruje da glumica svoj mladoliki izgled duguje operaciji koja se naziva deep plane facelift, odnosno dubinska intervencija zatezanja lica. Riječ je o ozbiljnoj kirurškoj proceduri koja se koristi za pomlađivanje lica i vrata, a daje dugotrajne rezultate i prirodan izgled.

Poznati stručnjak usporedio je fotografije njezina uha koje su snimljene sada i u 2014. godini, a na kojima se, kako kaže, vide tragovi estetskog zahvata te promjene na tragusu, dijelu uha koji izgleda drugačije nakon operacije zatezanja lica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:51