SKRBNIŠTVO

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta želi živjeti kod tate: Ne smeta je nasilje koje je dovelo do razvoda?

U sudskoj tvrdnji stoji kako je Pitt navodno zahtijevao od Jolie da se ‘ugovorno obveže na tu šutnju‘

Obitelj Angeline Jolie i Brada Pitta

 Profimedia/

Angelina Jolie ima primarno skrbništvo nad djecom koju s Bradom Pittom, no čini se da bi se njihov život uskoro mogao promijeniti.

Inače, bivši par dijeli šestero djece koja žive s Angelinom u Los Angelesu, a ona ima primarno fizičko skrbništvo nad djecom, dok je Brad dobio pravo na posjećivanje djece tijekom njihove duge brakorazvodne bitke.

Prema izvoru, njihova kći Shiloh planira vrlo brzo preseliti s ocem u njegovu vilu u Los Felizu u Kaliforniji, a to se saznalo nakon što je Brad nedavno uzvratio na tvrdnju svoje bivše supruge da ju je pokušao ušutkati ugovorom o tajnosti podataka (NDA).

- Shiloh se nada da će se preseliti tati sljedeći mjesec, kad napuni 18 godina - tvrdi izvor.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Walter Bieri/Keystone-sda-ats Ag/Profimedia/Walter Bieri/keystone-sda-ats Ag/profimedia

Kako je pisao The Mirror, Angelina tvrdi da je fizičko zlostavljanje njezina bivšeg supruga Brada Pitta "započelo puno prije" incidenta u privatnom avionu 2016., koji je rezultirao njezinim zahtjevom za razvod od holivudskoga glumca, stoji u dokumentima do kojih je došao Page Six.

Pravni tim glumice iznio je bombastične tvrdnje u pokušaju objavljivanja komunikacije koja bi dokazala da je Pitt odbio dopustiti svojoj bivšoj supruzi da proda svoj dio njihove francuske vinarije Chateau Miraval osim ako ona ne potpiše ‘opterećujuć‘ i ‘opsežan‘ ugovor o tajnosti podataka.

image

Angelina Jolie i Brad Pitt

Exclusivepix Media/Exclusivepix/Profimedia/

- Ako je Pittova povijest fizičkog zlostavljanja Angeline Jolie započela znatno prije obiteljskog putovanja avionom iz Francuske u Los Angeles u rujnu 2016., ovaj je let bio prvi put da je svoje fizičko zlostavljanje usmjerio i na djecu. Jolie ga je tada odmah ostavila - stoji u dokumentu.

U sklopu najnovije tužbe, koja je podnesena 4. travnja, Joliein pravni tim tražio je od Pitta objašnjenje zašto se povukao iz njihovog impliciranog dogovora da on kupi njezin udio u vinariji. Njezin odvjetnik tvrdi da odgovor uključuje zapečaćene dokumente koje je Jolie predala u sporu oko skrbništva bivšeg para.

image

Angelina Jolie i djeca

Doug Peters/Alamy/Alamy/Profimedia/Doug Peters/alamy/alamy/profimedia

U sudskoj tvrdnji stoji kako je Pitt navodno zahtijevao od Jolie da se "ugovorno obveže na tu šutnju".

Nakon Jolieine najnovije tužbe, Brad je podnio žalbu rekavši da je Angelinin tim, kada su se razvodili, "predložio još širu, uzajamnu klauzulu o neomalovažavanju". Brad je također tvrdio da su on i njegova bivša supruga dogovorili sporazum o tajnosti kako bi "zaštitili ugled marke Miraval".

Glumac kaže da sada želi da sudac prisili Angelinu da preda prethodne NDA-e koje su potpisali kako bi dokazali da njegov nije bio ni upola tako loš kao oni. Govoreći o Jolienoj tužbi, izvor blizak Bradu rekao je za The Mirror da "kad god postoji odluka koja je protiv druge strane, oni stalno odlučuju uvesti nebitne informacije kao distrakciju". Nad drugom suđenju oko skrbništva je uključivao cijelu povijest njihove veze,a sudac koji je saslušao sve dokaze ipak je podijelo skrbništvo na oba roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:51