NOEL GALLAGHER

‘Bilo je droge na mojim zabavama. Na kraju bi moje mace buljile u prazno... Vidjele su stvari koje ni jedna mačka ne bi smjela‘

Otkrio je kako na to razdoblje života gleda kao jedan ‘stvarno zabavan, sretan i bezbrižan period pun hedonizma‘

Noel Gallagher, 2023.

 Gary Stafford/Avalon/Profimedia/Gary Stafford/avalon/profimedia

Noel Gallagher kaže da su njegove dvije mačke doživjele brojne živčane slomove zbog zabava punih droga koje je organizirao.

Bivši član Oasisa bio je poznat po organiziranju divljih zabava u svojoj osam milijuna funti vrijednoj vili zvanoj "Supernova Heights". Među čestim gostima bi bili supermodel Kate Moss, gitarist Rolling Stonesa Ronnie Wood i holivudska glumica Gwyneth Paltrow, a poznati Gallagher tvrdi kako su njegove mačke Benson i Hedges "puno propatile" zbog tih zabava.

- Bili su je**** slabići. Na kraju partija bi buljile u prazno...A i vidjele su stvari koje ni jedna mačka ne bi smjela - rekao je 56-godišnji rocker koji je spomenutu vilu prodao još 2005. godine, prenosi The Sun.

image

Noel Gallagher i mačka

Instagram/noel Gallagher/

Otkrio je kako na to razdoblje života gleda kao jedan "stvarno zabavan, sretan i bezbrižan period pun hedonizma". Ističe kako nije imao djece i život mu je bio lagodan.

image

Liam Gallagher, 2018.

Matrixpictures.co.uk/Matrixpictures/Profimedia

Podsjetimo, braća Gallagher, Liam i Noel, 2009. su godine raspustili slavni britanski bend nakon nesuglasica. Naime, dva brata nerijetko su bila u sukobu tijekom karijere, ali je Noelu prekipjelo 28. kolovoza 2009., doslovno nekoliko minuta prije zakazanog izlaska na pozornicu u Parizu.

image

Noel i Liam Gallagher

Mxn/Solarpix/Profimedia

- Nisam više mogao raditi ni dan dulje s Liamom - rekao je stariji brat Noel. Kako je on autor najvećih hitova benda, poput "Don‘t Look Back In Anger", "Wonderwall", "Supersonic" ili "Stop Crying Your Heart Out", to je značilo i kraj puta za Oasis. Nijedan od braće nikada nije imao problema sa samopouzdanjem, što je možda i razlog što su se dva velika ega stalno sukobljavala. Inače, Liam je unazad nekoliko godina priznao kako ga smeta što Oasis nikada nije postao globalni fenomen, iako je grupa prodala 70 milijuna albuma diljem svijeta. Svih njihovih sedam studijskih albuma postali su broj jedan u Britaniji, ali nijedan u Americi. Slavni bend iza sebe ima 18 zajedničkih godina rada, 7 albuma i 8 singlova.

Obojica su nastavila karijere nakon Oasisa, Liam nastupa kao solo izvođač, a Noel sa svojim bendom High Flying Birds.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:17