SPOMENUO I OASIS

Noel Gallagher prekinuo šutnju o milijunskom razvodu sa suprugom ‘Samo još bicikl nije uzela od mene...‘

Odustao je od života u apartmanu kojeg je plaćao 2500 funti dnevno, a brojni su pisali da je utjehu prolazio u partijanju

Noel Gallagher

 Fameflynet.uk.com/Splash_/Profimedia/Fameflynet.uk.com/splash_/profimedia

Godinu dana nakon što su se razveli, bivši član Oasisa Noel Gallagher konačno je prekinuo šutnju o razvodu od bivše supruge Sare McDonald.

Podsjetimo, ovaj 56-godišnji glazbenik je u siječnju 2023. potvrdio raskid svog 12 godina dugog braka s publicisticom Sarom s kojom ima sinove Donovana (16) i Sonnyja (14), okrivljujući pandemiju i karantene uzrokovane covidom-19 za pogoršanje njihova odnosa.

image

Sara McDonald I Noel Gallagher

Ztimages/pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Ztimages/pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

U podcastu Matta Morgana, našalio se o svom samačkom životu u Londonu, prenosi Daily Mail.

- Mogu sjesti na bicikl i otići do King‘s Crossa, spustiti se do kanala na Longfield Roadu i onda se popesti na kanal ispred kuće moje divne bivše žene i mahati joj. Samo taj bicikl nije još uzela od mene - rekao je Gallagher.

S druge strane, odgovara mu trenutačni ritam života u Londonu. Također, odustao je od života u apartmanu kojeg je plaćao 2500 funti dnevno u otmjenom Claridge‘s hotelu, a brojni su mediji pisali da je utjehu pronalazio u partijanju.

- Tamo sam se pravo je**** dobro proveo. Tamo sam živio veći dio prošle godine, po tri ili četiri noći tjedno - prisjeća se.

Noel, čija je neto vrijednost procijenjena na 57 milijuna funti, živio je luksuzno dok je čekao da se renovira njegov novi stan u obližnjem Maida Valeu, u koji se nedavno preselio.

image

Sara McDonald I Noel Gallagher

Ian West/Pa Images/Profimedia/Ian West/pa Images/profimedia

Inače, poznati glazbenik podijelio je i svoja razmišljanja o reformiranju Oasisa s otuđenim bratom Liamom (51), prije nego što je ustvrdio da će bend ovih dana vjerojatno "biti otkazan nakon jednog poslijepodneva".

- Čak i kad bismo se sada vratili, bili bismo dio baštine. Ne bi bilo isto kao prije. Da se Oasis pojavi sutra sa Supersonicom i da pričamo o je***** rotvajlerima koji šmrču kokain u studiju i kako nas nije briga za drogu u studiju, diskografske kuće bi se us****. Bili bismo poput Sex Pistolsa, ne bismo bili ovako masivni, s BBC-evim Radijem 1 iza nas. Bili bi underground - smatra Gallagher.

image

Noel Gallagher

Milla Magee/Swns/Swns/Profimedia/Milla Magee/swns/swns/profimedia

Inače, Noel je bio upleten u javnu svađu sa svojim bratom otkako se njihov bend razišao 2009., no nedavno se pričalo da bi se zaraćena braća konačno mogla ujediniti za povratnički nastup.

Dok neki krive alkohol za raspad benda, Noel je upravo ulaskom u 2024. prekinuo svoju četverogodišnju noćnu naviku pijančevanja i zamijenio alkohol čajem od peperminta. Doduše, planira se vratiti alkoholu nakon svog koncerta u londonskom Royal Albert Hallu.

- Imam nastup 21. ožujka u Royal Albert Hallu, pa mi je cilj ispuhati se nakon toga vitlajući donjim rubljem oko glave u svlačionici - zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:06