ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Bomba iz Hollywooda: Ben Affleck mogao bi se povući iz javnog života zbog svađe s Jennifer Lopez?

PR stručnjakinja smatra da Ben Affleck navodno teži ‘mirnijem životu‘. Hoće li se to svidjeti njegovoj supruzi?

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavni glumac Ben Affleck "mogao bi se povući iz javnog života" zbog tvrdnji da je bilo napetosti između njega i supruge Jennifer Lopez tijekom njihove posljednje prepirke na crvenom tepihu.

Par se vjenčao prošle godine, ali nedavno su viđeni u nizu naizgled žestokih prepirki što je potaknulo šuškanja kod njihovih obožavatelja. Britanski Mirror sada prenosi da 50-godišnji glumac navodno ‘teži mirnijem životu‘, a PR stručnjakinja Mayah Riaz sugerira da je to ‘posve moguće‘ kad je Ben u pitanju.

"Ne izgleda kao da uživa u toj javnoj strani života glumca, kao što su primjerice dodjele nagrada i premijere. Posljednjih nekoliko puta kada je bio na dodjeli nagrada nije izgledao kao da uživa što je tamo. A što se više bude pojavljivao na dodjelama nagrada i pritom izgledao jadno ili kao da postoji neka napetost između njega i Jennifer, to će ona možda prije poželjeti da on uopće ne prisustvuje istima. I među slavnim osobama postoje osobe koje vode mirnije živote, unatoč statusu slavne osobe. To je sasvim moguće", objašnjava PR stručnjakinja.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp

Mayah također sugerira da će J.Lo moći i dalje zadržati svoj status velike zvijezde, čak i ako Ben napravi ‘korak unatrag i odluči živjeti daleko od svjetla reflektora‘.

PR stručnjakinja također dodaje i da to što su viđeni kako se prepiru ne znači da je odmah došao kraj njihovoj romansi.

"Tko zna kakva je stvarnost njihove veze. Da, možda su imali nekoliko svađa, čak i u javnosti, ali koji par nema? Sve što znamo jest da su još uvijek zajedno, da su par. Sada se dovoljno dobro poznaju i mislim da će ostati zajedno", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 15:20