SOČNE OPTUŽBE

Reality zvijezda: ‘Alex Rodriguez tražio je ‘žensku sa strane‘ dok je bio s J.Lo, imam i dokaz!‘

Otkrila je i da je Rodriguez započeo razgovor tako što ju je ispitivao o otvorenim teretanama u susjedstvu za vrijeme pandemije

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

 Maciel-ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Maciel-ngre/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Zvijezda američke reality emisije ‘Southern Charm‘, Madison LeCroy smatra da je bivši profesionalni igrač bejzbola Alex Rodiguez "očito" tražio "ženu sa strane" s obzirom na to da je njoj slao poruke dok je još bio zaručen s pjevačicom Jennifer Lopez.

U epizodi podcasta Alexa Krolla, "Pillows and Beer", LeCroy se prisjetila svoje nevjerice kada je 2020. godine prvi put dobila poruku na Instagramu od poznatog sportaša. Danas više nije s njim u kontaktu.

"Rekla sam Rodriguezu - ako tražiš curu sa strane, što je on očito radio, to neću biti ja. Ja sam materijal za brak", ispričala je u podcastu.

Otkrila je i da je Rodriguez započeo razgovor tako što ju je ispitivao koje su teretane otvorene u njezinu susjedstvu za vrijeme pandemije.

image

Madison LeCroy

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

U to je vrijeme LeCroy bila u vezi s Krollom, a on se prisjetio kako ju je bivši igrač bejzbola znao tri ili četiri puta dnevno kontaktirati putem FaceTimea te se znao ljutiti ako mu ona ne bi odgovorila. Madison mu je pokušavala objasniti da mu ona ne želi biti rezerva.

32-godišnja reality zvijezda također je otkrila da joj je Rodriguez ponudio da doleti u Miami u više navrata, no ona je i to odbila.

"Ljudi mi i dalje ne vjeruju. Kunem se Bogom, nikada nisam vidjela tu osobu", ispričala je.

Podsjetimo, još 2021. među glumačkom ekipom reality emisije počelo se šuškati da se njihova kolegica LeCroy spetljala s Rodriguezom, a te su tvrdnje iznesene i u 7. sezoni emisije. LeCroy je u veljači 2021. izjavila da unatoč tome što se s njim čula telefonski, među njima nikada nije bilo ničeg ‘fizičkog‘.

image

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia/Niviere David/abacapress.com/Abaca Press/Profimedia

"On nikada nije fizički prevario svoju zaručnicu sa mnom. Ne želim ništa loše ni njegovoj ni svojoj obitelji. Definitivno smo oboje nevini u ovome", rekla je tada.

Izvori bliski Rodriguezu također su u otprilike isto vrijeme rekli da se njih dvoje nikada nisu upoznali. Mjesec dana nakon što je procurila vijest o ovome skandalu, J.Lo i A. Rod, koji su bili u vezi od 2017., otkazali su zaruke.

Pjevačica se udala za svoju staru ljubav, glumca Bena Afflecka u srpnju 2022., dok se Rodrigueza u listopadu 2022. povezivalo s instruktoricom fitnessa Jaclyn Cordeiro.

Što se tiče LeCroy, ona se udala za account managera u Nikeu, Bretta Randlea, u studenom 2022.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 05:00