STARA SVAĐA

Buffy, ubojica vampira podržala Shannen Doherty: ‘Trebate čuti njezinu istinu. Ona je sada druga osoba‘

Razlog ove podrške leži u staroj svađi između nekadašnjih kolegica Shannen Doherty i Alysse Milano

Sarah Michelle Gellar i Shannen Doherty

 Nj/Backgrid Uk/Profimedia/Nj/backgrid Uk/profimedia

E to se zove prijateljstvo! Glumica Sarah Michelle Gellar iskazala je podršku svojoj dugogodišnjoj prijateljici Shannen Doherty nakon što je zvijezda serije ‘Čarobnice‘ progovorila o svojoj svađi s bivšom kolegicom iz serije Alyssom Milano.

“Bilo je to teško vrijeme,” rekla je zvijezda serije "Buffy, ubojica vampira" za E news u novom intervjuu. "Bila sam tu zbog toga. Mislim da Shannen trenutno samo želi podijeliti svoju istinu. Ono što je nevjerojatno kod nje je da ona sve pokazuje, svoje manje i sve to. Podržat ću je. Znam da joj nije bilo lako, ali ona je sada druga osoba", dodala je 46-godišnja zvijezda.

Gellar je dodala i da je jako ponosna na Doherty, koja se bori s rakom dojke četvrtog stadija koji joj se nedavno proširio na mozak.

"Naš je odnos sazrio jer smo i mi sazrjele. Prošle smo kroz neka životna iskustva i život zna biti kompliciran. Uspjele smo sve to iskusiti zajedno, pa onda i rastete zajedno", pojasnila je.

image

Sarah Michelle Gellar i Shannen Doherty

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Njezini komentari dolaze nakon što je bivša kolegica Shannen Doherty iz serije ‘Čarobnice‘, Holly Marie Combs izjavila da je Milano producentima serije dala ultimatum da otpuste zvijezdu.

No, odmah nakon što je ta tvrdnja iznesena u Dohertynom podcastu ‘Let‘s Be Clear with Shannen Doherty‘, Alyssa Milano zanijekala je da je bila umiješana u otpuštanje svoje bivše kolegice.

"Nisam imala moć da ikoga otpustim. Nakon što je Shannen otišla, imali smo još pet uspješnih sezona i zauvijek sam zahvalna na tome", poručila je Milano.

No, Combs je na Instagramu prokomentirala da ju je kolegica razočarala.

"Čula sam da je Alyssa rekla da nije imala ovlasti ikoga otpustiti, što je ironično jer se ovdje zapravo radilo o moći. Ali krenimo s tim i dopustite mi da objasniš kakvu je ona moć imala i što je mogla učiniti. Imala je moć zaustaviti proces u bilo kojem trenutku", napisala je Combs.

image

Serija ‘Čarobnice‘ - Holly Marie Combs, Shannen Doherty i Alyssa Milano

The Wb Television Network - Album/Album/Profimedia/The Wb Television Network - Album/album/profimedia

50-godišnja zvijezda tvrdila je da se iza kulisa serije "gradio slučaj" protiv 52-godišnje Doherty, a da je 51-godišnja Milano "jedina imala moć zaustaviti to otpuštanje".

"I kad su producenti rekli u redu, pustit ćemo Shannen da ode, Alyssa je također imala moć reći ne, ne želim to. Ali nije to napravila. Imala je moć reći ne baš kao što je Shannen rekla da ne želi da zamijene Alyssu kada se pojavila ta opcija", rekla je zvijezda serije ‘Pretty Little Liars‘.

Podsjetimo, Rose McGowan preuzela je Dohertynu ulogu nakon treće sezone. I iako je od tada prošlo mnogo godina, čini se da još uvijek ima dosta neriješenih stvari među nekadašnjim kolegicama...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:17