NJENA ‘MUZA‘

Zvijezda 90-ih otvoreno o borbi svoje slavne prijateljice sa zloćudnom bolesti: ‘Nevjerojatna je, prava ratnica‘

Gellar je dodala da ‘ima uspona i padova i ima dana koji su teži od drugih, a ima i dana koji su njezinoj prijateljici lagani‘

Shannen Doherty i Sarah Michelle Gellar

 Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Sarah Michelle Gellar otkrila je ohrabrujuće novosti o svojoj prijateljici "ratnici" Shannen Doherty i njenoj borbi s rakom.

- Ona je nevjerojatna - rekla je zvijezda serije "Buffy, ubojica vampira" za Access Hollywood i dodala kako je "uistinu ratnica jer živi svaki dan i bori se".

image

Sarah Michelle Gellar i Shannen Doherty

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Gellar je dodala da "ima uspona i padova i ima dana koji su teži od drugih, a ima i dana koji su joj lagani". Doherty, kojoj je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, u lipnju je otkrila da se bolest proširila na njezin mozak. Tada je 52-godišnja glumica, poznata po seriji "Beverly Hills, 90210", podijelila video na kojem leži u bolničkom krevetu prije operacije.

image

Shannen Doherty tijekom ‘90s Cona‘

Rasmus Holmen/local News X/tmx/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Rasmus Holmen/local News X/tmx/mega/the Mega Agency/profimedia

- Imala sam tumor u glavi koji su htjeli ukloniti i napraviti biopsiju. Pokušavam biti hrabra, ali sam skamenjena. Strah me preplavio - napisala je u opisu.

- Uplašena od svih mogućih loših ishoda, zabrinuta zbog napuštanja mame i kako će to utjecati na nju. Bojim se da nakon operacije više neću biti ja - rekla je Doherty.

image

Sarah Michelle Gellar i Shannen Doherty

Nj/Backgrid Uk/Profimedia/Nj/backgrid Uk/profimedia

Nedavno je Doherty govorila o svojoj borbi s rakom tijekom pojavljivanja na "90s Conu" u rujnu, rekavši okupljenima da "stalno plače", prenosi Page Six.

- Vodim bitku za svoj život, svaki dan - dodala je. Unatoč tome što su je ubrzo preplavile emocije, glumica je uključila malo humora u svoj govor, našalivši se na račun svog nedavnog razvoda od trećeg supruga, Kurta Iswarienka. Bivši par objavio je da se rastaje u travnju nakon 11 godina braka.

image

Shannen Doherty, 1994.

Celebrityarchaeology.com/Alamy/Alamy/Profimedia/Celebrityarchaeology.com/alamy/alamy/profimedia

- Moja druga profesija su zaruke, brakovi i razvodi, i to mi jako dobro ide - našalila se.

U međuvremenu, 46-godišnja Gellar je stalno uz Doherty. Još 2016. godine je podijelila zajednički selfie s glumicom i nazvala je "muzom".

- Uvijek sam govorila da je ona jedna od najodanijih prijateljica koje sam ikada poznavala, a sada, dok se suočava s najtežim putovanjem u svom životu, dijeli ga u nadi da će pomoći drugim ljudima koji prolaze kroz istu borbu - stoji uz fotografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:39