RODILA DJEVOJČICU

Gigi Hadid postala majka: ‘Stigla je za vikend i već mi je promijenila svijet. Zaljubljena sam!‘

Ljubav koju osjećam prema ovom malenom biću nadilazi sva moja očekivanja, napisao je na Twitteru ponosni otac, pjevač Zayn Malik
Zayn Malik i Gigi Hadid 
 Jawad Elatab/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američki supermodel Gigi Hadid (25) i engleski pjevač Zayn Malik (27), koji se proslavio kao član boy benda One Direction, dobili su prvo dijete. Ponosni roditelji vijest o rođenju djevojčice objavili su na društvenim mrežama.

- Naša curica je ovdje, zdrava je i lijepa... Nemoguće je riječima opisati kako se trenutačno osjećam! Ljubav koju osjećam prema ovom malenom biću nadilazi sva moja očekivanja... Beskrajno sam zahvalan što ću je moći upoznati, ponosan sam jer ću je moći zvati svojom i uzbuđen zbog svih zajedničkih trenutaka koji nas čekaju - napisao je na Twitteru raznježeni Zayn.

Hadid i Malik zajedno su od kraja 2015. godine. Skrasili su se u New Yorku, točnije na Manhattanu, gdje slavna manekenka ima luksuzan stan.

- Uzbuđeni su zbog roditeljstva. Oboje čitaju knjige o djeci, uređuju sobu za prinovu... Bliskiji su nego ikad prije - otkrili su nedavno njihovi prijatelji.

- Naša djevojčica stigla nam je za vikend i već mi je promijenila svijet. Tako sam zaljubljena! - objavila je Gigi na Instagramu, no još nije otkrila bebino ime.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

a few more from 7.26 🧚

Objavu dijeli Gigi Hadid (@gigihadid)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 02:18