REPEROVA DJECA

Javila se Eminemova posvojena kći za koju mnogi nisu ni znali: ‘Rodno sam fluidna i dugo nisam znala tko mi je tata‘

Koristi svoj Instagram profil i TikTok videe kako bi otkrila detalje o svom privatnom i obiteljskom životu

Eminem i Stevie

 Profimedia/screenshot/instagram/

Rap zvijezda Eminem poznat je po tome što je otac Hailie, kćeri o kojoj je repao u nekoliko svojih pjesama, ali mnogi ne znaju da je legendarni glazbenik otac još dvoje djece, 19-godišnje Lainey, odnosno, Alaine, i najmlađeg djeteta, Stevie.

image

Eminem tijekom nastupa 2022. godine

Theo Wargo/Getty Images/Profimedia

Laineyina biološka majka je Dawn Scott, pokojna sestra Eminemove bivše supruge Kim, a 20-godišnji Stevie je Kimino biološko dijete i rođena je kad su Kim i reper bili razdvojeni.

Njen otac je Eric Hartter, ali kada su Kim i Eminem ponovno stupili u vezu 2005., reper, čije je pravo ime Marshall Mathers, prihvatio je Stevie kao svoju. Par se ponovno vjenčao 2006., ali su se ponovno razveli krajem godine. Doduše, Hartter je umro u kolovozu 2019. od predoziranja kokainom i fentanilom u napuštenoj kući u Detroitu nakon godina ovisnosti o drogama.

Sada Stevie živi mirnim životom u Michiganu sa svojim dečkom "na daljinu", TikTokerom Declanom Jaceom, mačkom Sullyjem i psom, a prije dvije godine je otkrila svijetu da je "nebinarna osoba", prenosi Daily Mail.

Naime, 2021. je 20-godišnja Stevie, koja je rođena kao Whitney, objavila na svom TikTok profilu da je rodno fluidna i da će od sada naizmjenično koristiti zamjenice. Objavljujući TikTok video o svom rodnom identitetu koji je uključivao stare fotografije Whitney, priznala je da joj je sada "postalo ugodnije" u vlastitoj koži.

Dok je većina Stevienih otkrića o njihovu životu i djetinjstvu napravljena kroz isječke TikTok videa, njene starije sestre, Lainey i Hailie, također su ranije otkrile ponešto o svojoj najmlađoj sestri.

U podcastu "Hailie‘s Just a Little Shady", koji je nazvan po alter-egu njezina oca, prošlog studenog, sestre su se našalile o tome kako je Stevie bilo dopušteno puno više toga u mlađoj dobi, dok su one pak bile podložne strogom odgoju.

image

Reperova kći Hailie

Flash/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Lainey se prisjetila kako je, kao najstarije dijete, "uvijek upadala u nevolje" dok se činilo da se njezine sestre uvijek nekako ‘izvuku‘. Posebno je govorila o svojoj rođendanskoj proslavi kada je išla u šesti razred.

- Htjela sam odjenuti dvodijelni kupaći kostim i nije mi bilo dopušteno. Tad sam tvrdila da je Stevie izašla iz maternice u dvodijelnom kupaćem kostimu - našalila se.

Alaina je najstarije dijete u obitelji Mathers, a usvojili su je teta i ujak, kada je njezina majka Dawn upala u nevolje s policijom dok se borila s ovisnošću o drogama. Odgajana je s biološkom kćeri para, Hailie, koja je dvije godine mlađa od nje.

Naime, 2016. je Alainina majka pronađena mrtva u kampu u Detroitu nakon predoziranja heroinom.

Alaina, također poznata kao Lainey, koristi svoj Instagram profil kako bi otkrila detalje o svom privatnom i obiteljskom životu, uključujući svoju borbu s depresijom i tjeskobom. Također koristi spomenuti profil za promociju svog književnog kluba koji je pokrenula tijekom karantene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 21:42