JACK NICHOLSON

Legendarni glumac viđen prvi puta nakon 18 mjeseci, pojavio se sav raščupan i neuredan: ‘Umrijet će sam‘

Trostruki oskarovac izgledao je prilično neuredno, a neki su njegovi prijatelji izrazili zabrinutost jer se glumac posve zapustio

Jack Nicholson snimljen 2015. godine

 Backgrid Usa/Profimedia

Legendarni glumac Jack Nicholson viđen je prvi puta u 18 mjeseci. Spazili su ga paparazzi dok se opuštao na balkonu svoje vile na poznatom Mullholland Driveu u Beverly Hillsu, piše Daily Mail.

Trostruki oskarovac izgledao je prilično neuredno, a nedavno su neki njegovi prijatelji izrazili zabrinutost da će umrijeti posve sam jer se glumac osamio i posve zapustio - slično kao i njegov nekadašnji kolega glumac i susjed Marlon Brando.

Nicholson je posljednji put viđen u listopadu 2021. kad je sa svojim sinom Rayem pratio košarkašku utakmicu LA Lakersa. 31-godišnji Ray, koji nevjerojatno nalikuje slavnom ocu, jedna je od rijetkih osoba s kojima je glumac još uopće u kontaktu.

Nicholson se opuštao na svojem balkonu u izgužvanoj narančastoj majici i donjem dijelu trenirke, kosa mu je bila razbarušena, a pogled odsutan.

‘Njegova kuća mu je kao zamak iz kojeg uopće ne izlazi‘, kazao je nedavno jedan neimenovani prijatelj. ‘Ljudi bi željeli da barem nakratko izađe da vidimo da je dobro. U kontaktu je samo s nekoliko bliskih rođaka i sinom Rayem, no dani druženja su iza njega.‘

Posljednji put se na velikom platnu pojavio 2010. godine kad je zaigrao u filmu ‘How Do You Know‘ uz Owena Wilsona i Reese Witherspoon.

Nakon toga više nije glumio jer se, navodno, bori s demencijom i ne može zapamtiti tekst.

U siječnju je njegov jedan neimenovani prijatelj rekao da je glumac u solidnom fizičkom stanju, no da je mentalno propao.

No nedugo nakon te izjave, javio se voditelj Fox Newsa, Bill O‘Reilly, i kazao kako su navodi o Nicholsonovu lošem mentalnom zdravlju besmislice te da ga je nedavno posjetio i s njime dugo razgovarao.

‘Dugo smo razgovarali i on mi je postavio mnogo vrlo zanimljivih pitanja. Prijatelji smo već desetljećima. Pa on ima 85 godina! Ali mentalno je u puno boljem stanju od predsjednika SAD-a‘, rekao je O‘Reilly.

Inače, u doba najveće slave, Nicholson je bio poznat kao neumorna party-životinja, a kad ne bi bio na filmskom setu, dane i noći bi provodio tulumareći uz obilje alkohola i droge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 08:15