PAMELA PRIZNALA

‘Uđem u WC, kad tamo Jack Nicholson usred seksa s dvije žene. Nisam si mogla pomoći, gledala sam‘

Ljepotica iz Baywatcha u svojim memoarima opisala je kako je slavnog glumca uhvatila u trojcu na zabavi u Playboyevoj vili
 The Baywatch Company - Album/Album/Profimedia/

U svojim nadolazećim memoarima, “Love, Pamela”, Pamela Anderson je otkrila da je jednom svjedočila kako glumac Jack Nicholson "ima trojac" u Playboyevoj vili, piše NY Post.

image

Pamela Anderson

Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia/Emma Mcintyre/getty Images/profimedia

- Svi su se hihotali i ljubili uza zid, klizeći jedno preko drugog. Prošla sam pored ogledala, sagnula se nad umivaonik da popravim sjajilo za usne - napisala je 55-godišnjakinja u svojoj knjizi.

- Pokušavala sam ne gledati, ali nisam si mogla pomoći i uhvatila sam njegov pogled u odrazu. Pretpostavljam da mu je to pomoglo ‘da obavi posao‘, jer je ispustio smiješan zvuk, nasmiješio se i rekao: "Hvala, draga".

image

Nova knjiga Pamele Anderson

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Anderson se prisjetila tog događaja u ekskluzivnom intervjuu za Variety, koji je objavio detalje iz njezinih memoara. Popularna je Pamela naglasila da je "Playboy vila glasila za potpunu slobodu".

- Vila je bila puna umjetnika, filantropa, intelektualaca, lijepih žena...Biti tamo je bilo itekakvo iskustvo - napomenula je.

Naime, Anderson je otkrila brojne holivudske tajne pri pisanju svoje knjige, a naglasila je nedavno otkrila da joj je Tim Allen jednom brzinski pokazao svoje međunožje dok su zajedno snimali "Home Improvement".

image

Pamela Anderson i Jack Nicholson

Profimedia/

- Prvog dana snimanja izašla sam iz svoje garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Otvorio je svoj ogrtač i brzo mi pokazao što ima ispod - prisjetila se Anderson.

- Rekao je da je to jedino pošteno, jer me je vidio golu. Tada smo bili kvit. Neugodno sam se nasmijala - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:33