‘DON‘T LET ME GO‘

Machine Gun Kelly poslao emotivnu poruku o pobačaju zaručnice Megan Fox: ‘Kako ću živjeti s tim...‘

‘Kako mogu živjeti s činjenicom da moja ruka nije bila na njezinom trbuhu kad smo izgubili bebu?‘, glase stihovi pjesme

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Čini se da se Colson Baker, poznatiji kao Machine Gun Kelly, još uvijek bori s traumatičnim iskustvom. Pjevač je u svojoj novoj pjesmi "Don‘t Let Me Go" podijelio emotivnu poruku o pobačaju svoje zaručnice, glumice Megan Fox, prenosi E News.

"Kako mogu živjeti s činjenicom da moja ruka nije bila na njezinom trbuhu kad smo izgubili bebu? Nemam se kome obratiti jer su svi mrtvi u mom životu koji su me pokušavali podići", glase stihovi pjesme. MGK je priznao da ga je pobačaj inspirirao i na njegov novi izgled koji je promijenila velika crna tetovaža.

image

Machine Gun Kelly

B4859/Avalon/Profimedia/B4859/avalon/profimedia

U pjesmi tetovažu objašnjava stihovima "Baš kao što bih volio da me jednom razumiju, imao sam živčani slom i tetovirao sam cijelo tijelo osim jedne crte". Emotivna poruka stiže četiri mjeseca nakon što je Megan Fox o pobačaju javno progovorila u svojoj zbirci poezije "Pretty Boys Are Poisonous".

"Želim te držati za ruku, čuti tvoj smijeh, ali sada moram reći zbogom", napisala je Fox. U jednom je intervjuu čak pokušala opisati tugu koju su ona i MGK osjetili nakon pobačaja. "Bilo je jako teško za oboje i poslalo nas je na vrlo divlje putovanje zajedno i odvojeno...", kazala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:22