OBJAVLJENI DETALJ

Megan Fox objavila knjigu poezije, otkrila da je pobacila: ‘Boli me jer skrivam grijehe muškaraca... Jedan idiot me slomio!‘

- Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me napokon slomio", stoji u predgovoru zbirk

Megan Fox Zbirka poezije

 Profimedia/Profimedia

U svojoj debitantskoj zbirci poezije "Pretty Boys Are Poisonous", Megan Fox progovara o svom osobnom životu te svojim najprivatnijim i mračnim mislima, prenosi Page Six. Sebe naziva "beznadno romantičnom otvorenom ranom", a u pjesmama dijeli s obožavateljima svoje borbe ljubavlju i požudom.

image
Megan Fox/Planet/Profimedia/Megan Fox/planet/profimedia

"Ove su pjesme napisane u pokušaju da iskorijene bolest koja se u meni ukorijenila zbog moje šutnje", kazala je Fox te dodala da je cijeli život čuvala tajne muškaraca i da ju tijelo boli od nošenja težine njihovih grijeha.

Bolno lijep

"Moja sloboda živi na ovim stranicama i nadam se da moje riječi mogu inspirirati druge da se vrate svojoj sreći i identitetu, da svojim glasom povrate svjetlost koja je zaboravljena u tami", objasnila je zvijezda.

Fox u zbirci svoje prošle i sadašnje partnere ne spominje imenima, no čini se da je dosta njih napisano o Machine Gun Kellyu te usponima i padovima u njihovom odnosu od svibnja 2020. godine. Odlomci u knjizi spominju "32-godišnjeg narcisa", "pravu ljubav, blizanački plamen" i "samodopadnu rock zvijezdu" koja se samo pretvara da ima dobre namjere.

Pjesma naziva "A beautiful boy is a deadly drug" naizgled je reakcija na objavu na Instagramu iz kolovoza 2020. godine kada je Fox rekla da je MGK bolno lijep dječak.

image

Par je o intimnim stvarima uvijek bio vrlo javan
Megan Fox i Machine Gun Kelly

Mtv/Backgrid/Profimedia/

"Ti si ovisnost koju nikakve molitve neće izliječiti", stoji u toj pjesmi.

Ovaj se par zaručio u siječnju 2022. godine, no glasine o njihovom prekidu počele su kružiti godinu dana kasnije, u veljači 2023. godine kada je glumica maknula sve fotografije zaručnika sa svog Instagram profila. No, već nekoliko dana nakon šuškanja o prekidu, par je dokazao suprotno.

"Ali onda se jednog dana dogodilo. Jedan od idiota me napokon slomio", stoji u predgovoru zbirke zbog čega mnogi misle da se to odnosi upravo na te glasine o prekidu.

Nagađanja postala istina

Osim ljubavi, pisala je i o pobačaju i osjećaju tuge zbog toga u pjesmama "I" i "II".

image
Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Desi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Sada se moram oprostiti. Zatvorenih očiju zamišljam kako te čvrsto držim na svojim prsima dok te čupaju iz moje utrobe", stoji uz ilustraciju žene koja drži bebu na zadnjoj stranici zbirke.

"Platit ću bilo koju cijenu. Reci mi, molim te, koja je otkupnina za njezinu dušu", napisala je Fox. Nagađa se da je riječ o pobačaju djeteta MGK i Fox iako par nikada nije to potvrdio ili porekao. Fanovi su to povezali s tekstom rokerove pjesme "Twin Flame" koju je izbacio na albumu "Mainstream Sellout" u ožujku 2022. godine.

image
Shotbyjuliann/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Shotbyjuliann/backgrid/backgrid Usa/profimedia

"Odi spavati, vidjet ću te u svojim snovima", pjeva MGK u svojoj pjesmi. Obožavatelji su potvrdu svojih nagađanja dobili kada je pjevač na Billboard Music Awards 2022. godine rekao da je napisao pjesmu za svoju ženu i njihovo nerođeno dijete.

"Veze nisu lijepe. Ružne su. Ponekad su rat. No, kroz ranu ulazi prilika da rasteš i postaneš jača, cjelovitija verzija sebe", zaključila je Fox.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:51