RATUJE S INSTAGRAMOM

Megan Fox opet provocira, ovaj put u haljini koja otkriva sve: ‘Ne brinite za moje bradavice...‘

Glumica oduševljava svojih 21,3 milijuna fanova, ali zbog objava je često na meti cenzora na društvenim mrežama

Megan Fox

 /Instagram/ Megan Fox

Glumica Megan Fox (37) ponovno je odjenula provokativnu odjevnu kombinaciju nakon što je naljutila cenzore fotografijama bez gaćica, fotografijama penjanja po drvetu u oskudnom bikiniju i fotografijama u bijeloj mokroj prozirnoj haljini koja je do kraja otkrila sve njezine atribute.

Ovaj put glumica je odjenula prozirnu dugu haljinu u crvenim tonovima s prugama koje naglašavaju njezino tijelo. Oko vrata nosila je srebrni veliki nakit, kosu je stilizirala u punđu i nosila je svečanu šminku u zemljanim tonovima. Uz fotografije objavila je i dva videa, a u jednom od njih glumica se dira po trbuhu i pokazuje svoje duge bijele nokte. Na tom videu također se primjećuje da ispod haljine nosi body koji je prekriva do ispod grudi, a što ima na grudima objasnila je u opisu.

„Prije nego što započnete ljutito tipkati – ovo nisu moje bradavice, smirite se. One su sigurno i potpuno skrivene ispod naljepnica za bradavice, tako da nemate brige. Živjet ćemo svi još jedan dan bez rascijepa u vremensko prostornom kontinijumu”, napisala je Megan uz objavu.

„Ona je stvarno osvojila na genetskoj lutriji”, glasio je jedan od komentara ispod objave.

„Ljudi se moraju spustiti na zemlju i prestati se brinuti za nekog drugog. Uvijek si divna i outfit zadivljuje”, slagali su se fanovi s tonom Meganina opisa.

Obožavatelji i Megan su se referirali na provokativne fotografije Megan koje je objavljivala ranije na Instagramu, a dok su ih neki smatrali prekrasnom umjetnošću, neki su smatrali da su sramotne.

„Pretjerano seksualiziranje sebe na internetu nakon prekida, a uz to si poznata osoba, je tako sramotno”, glasio je komentar na fotografiji Megan u prozirnoj haljini.

Podsjećamo, Megan je imala probleme u vezi sa zaručnikom Machine Gun Kellyjem. Od veljače traju šuškanja o tome da se svađajua, a potom su ubrzo viđeni u bračnom savjetovalištu. U svibnju su viđeni zajedno u izlasku, a Megan je posjetila glazbenika i na koncertu u Berlinu. Potvrđeno je da se par vratio planiranju vjenčanja, piše Daily Mail.

„Ponovno su zajedno. Imali su toliko uspjeha na terapiji skupa. Počeli su vjerovati jedno drugom i pričaju ponovno o tome da se vjenčaju”, rekao je izvor blizak paru za strane medije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:45