SPORNE BRADAVICE

Fotografija koju je u 12 sati vidjelo tri milijuna ljudi: Megan u prozirnoj mokroj haljini, sve se vidi!

Posljednje fotografije u samo 12 sati lajkalo je tri milijuna ljudi, a obožavateljica joj je napisala: ‘Zbog tebe postajem lezbijka‘

Megan Fox

 B4859/Avalon/Profimedia

Više od tri milijuna ljudi u samo je 12 sati lajkalo nove fotografije Megan Fox, nekadašnje zvijezde Transformersa koja nastavlja s dijeljenjem fotosesiona iz šume, a ovaj put je pokazala doslovno sve.

Za seksipilne prizore 37- godišnje glumice ovaj put je zaslužna fotografkinja Cibelle Levi, a Megan se snimila u prozirnoj mokroj haljini ispod koje su joj se ocrtavale gole grudi. U stranim tablodiima se sada raspravlja hoće li s Instagrama stići zabrana s obzirom da joj se jasno vide bradavice.

image

Za nove fotografije Megan Fox zaslužna je fotografkinja Cibelle Levi

/Instagram/meganfox

- Zbog tebe ću postati lezbijka, napisala joj je jedna pratiteljica.

Nakon ljubavne drame s zaručnikom Machine Gun Kellyjem Megan ne prestaje s objavama izazovnih snimaka, a iako joj se i on javio u komentarima, fanovi ga uglavnom napadaju ili ignoriraju očito uvjereni da ju je prevario što je uzrokovalo njihov prekid i svađu.

Viđeni su i kod bračnog savjetnika, a čini se da su ipak ostali zajedno.

image

Megan Fox

/Meganfox/instagram

Šumski fotosesion u međuvremenu je izazvao desetke tisuća pozitivnih komentara obožavatelja, a Foxova je inače s Kellyjem u vezu stupila nakon raskida s Bryanom Austinom Greenom, nekadašnjom zvijedom teen serije ‘Bevery Hills‘.

Upoznali su se 2004. godine, a u brak stupili 2010. godine. Megan je 2020. otišla snimati film i kad se nakon tri tjedna vratila, prema njegovoj ispovijesti, više ništa nije bilo isto, a uskoro je zatražila razvod. U braku su dobili troje djece, a jednom su već prekinuli 2015. godine, nakon čega se Megan ipak vratila Davidu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 17:00