IPAK SE POMIRILI?

Megan polugola puže po drveću i izluđuje zaručnika, fanovi mu poručuju: ‘Stari, ti si prošlost‘

Machine Gun Kelly komplimentirao je Megan s kojom je nedavno bio u bračnom savjetovalištu gdje pokušavaju spasiti vezu

Megan Fox

 /Meganfox/instagram

Glumica Megan Fox (37) svojim posljednjim fotografijama i videom na Instagramu poručuje da se vratila prirodi. Pozirala je na drvetu u bikiniju toliko minijaturnom čiji se donji dio gotovo i nije vidio.

„Ako tako izgleda divlja životinja, dopustio bih joj da me izmlati”, komentirao je Meganin zaručnik Machine Gun Kelly divlje fotografije svoje partnerice.

„Šuma je moj najstariji prijatelj”, napisala je u opis fotografija i videa.

Na fotografijama Megan nosi minijaturni zeleni bikni i puže po grani drveta, a od bikinija se samo vide tanke špagice, pa se doima da je gola. Na jednoj fotografiji Megan grli drvo dok sjedi na drugoj grani i gleda u divljinu dok joj se kosa vijori na vjetru. Posljednji u objavi video je u kojem Megan puže po grani i pozira fotografu.

U veljači je Megan podijelila objavu uz koju je napisala „Možeš okusiti neiskrenost, osjeti ti se u dahu”, što je stih Beyonceine pjesme „Prav You Catch Me”. Objava je potaknula spekulacije o problemima u odnosu s Machine Gun Kellyjem, a par je ubrzo viđen u bračnom savjetovalištu, ali ako je suditi prema njegovu komentaru na ovoj objavi – uspješno su riješili probleme.

U svibnju su viđeni zajedno u izlasku, a prošlog mjeseca glumica je podupirala svog zaručnika na koncertu u Berlinu. Zanimljivo fanovi mu pod komentar pišu da je canceliran te da je ‘prošlost‘.

Podsjećamo, Meganin nadolazeći projekt je četvrti nastavak akcijske sage „Plaćenici” koji izlazi u rujnu, a Megan igra ulogu Gine. U filmu je glumila s veteranima Sylvesterom Stalloneom (77) i Jasonom Stathamom (55). Megan je također nedavno završila snimanje futurističko znanstveno-fantastičnog trilera „Subservience”, a tamo igra ulogu negativca, smrtonosne umjetne inteligencije koja postaje opasna po čovječanstvo.

Megan se prije nekoliko dana pohvalila fotografijom bez gaćica na kojoj pokazuje da se riješila tetovaže posvećene bivšem suprugu Brianu Austinu Greenu koju je imala na preponi. Tetovažu imena „Brian” prekrila je cvijećem i zmijom. S Brianom Megan ima tri sina Noah (10), Bodhi (9) i Journey (6).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. ožujak 2024 03:56