KOBNA RASTAVA

Novi detalji oko prekida Shakire i Piquea: ‘Ma to se znalo, pa bili su u otvorenoj vezi‘

Bivši je par svoju 11-godišnju vezu priveo kraju prošlog lipnja nakon što je Pique bio optužen za prevaru

Shakira i Gerard Pique, 2019.

 Bryan R. Smith/Afp

Posljednjih se dana priča da su Shakira i Gerard Piqué bili u otvorenoj vezi prije nego što su brojne optužbe za nevjeru dovele do gorkog rastanka i naknadnog dogovora o skrbništvu nad njihovo dvoje djece.

Podsjetimo, bivši je par svoju 11-godišnju vezu priveo kraju prošlog lipnja, nedugo nakon što je 36-godišnji bivši nogometaš Barcelone optužen da je prevario 46-godišnju pjevačicu. Pique, koji je u međuvremenu započeo novu vezu s manekenkom Clarom Chiom Marti, kasnije je opovrgnuo tvrdnje o aferi, inzistirajući da "nije bilo nevjere s njegove strane".

image

Gerard Pique i Shakira

Don Emmert/Afp

Doduše, španjolski televizijski voditelj José Antonio Avilés tvrdi da je bivši par bio u otvorenoj vezi čak tri godine prije nego što su prekinuli.

- Ti radiš što želiš, a ja radim što želim. Pred medijima mi smo još uvijek par - tako je Avilés opisao njihov navodni dogovor, piše Daily Mail.

Vjeruje se da tvrdnje o otvorenoj vezi dolaze iz Piquéovog bliskog kruga prijatelja i obitelji, a mnogi su zapanjeni spominjanjem njegove bivše partnerice. Shakira se u međuvremenu preselila u Miami nakon što je dobila puno skrbništvo nad njihovo dvoje djece, sinovima Milanom i Sashom, a od tada je navodno u vezi s vozačem utrka Formule 1 Lewisom Hamiltonom.

image

Gerard Pique i Shakira

Bryan R. Smith/Afp

U lipnju prošle godine na Instagramu je kolumbijska pjevačica potvrdila da više nije s Piquéom, ali za neke ta izjava nije bila sasvim neočekivana. Naime, španjolski tabloidi već su tvrdili da je par na rubu prekida, a razni izvori su tvrdili da je Piqué varao zvijezdu.

- Žao nam je što moramo potvrditi da se razilazimo. Za dobrobit naše djece, koja su nam najveći prioritet, molimo Vas da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju - napisala je Shakira tada.

image

Shakira i Gerard Pique, 2014.

Josep Lago/Afp

Španjolski list El Periodico objavio je da je par tjednima živio odvojeno nakon što ga je pop zvijezda "izbacila iz obiteljske kuće".

Ni jedna ni druga strana nisu se osvrnule na tvrdnje o varanju, ali je novinar Emilio Pérez otkrio da je Shakira donijela odluku o rastavi. Shakira je kasnije za Elle otkrila kako je život bio težak jer je njezina veza s nogometašem "propadala".

- Bila sam tiho i samo sam pokušala sve procesuirati. Teško je govoriti o tome, pogotovo zato što još uvijek prolazim kroz to, i zbog toga jer naša razdvojenost nije poput neke druge, javne smo osobe. Bilo je teško ne samo meni, već i mojoj djeci. Nevjerojatno teško - zaključila je kolumbijska zvijezda.

Prošlog studenog, nakon maratonskog 12-satnog sastanka s odvjetnicima, bivši je par objavio izjavu da su postigli dogovor o skrbništvu nad njihovo dvoje djece. Rečeno je da je Piqué dao svoj blagoslov Shakiri da se preseli u Miami s njihova dva sina kako bi izbjegao dugotrajnu pravnu bitku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 21:18