UTAJA POREZA

Oglasio se Shakirin odvjetnik: ‘Da se zaljubila u Sergija Ramosa, a ne u Piquea, manje bi je koštalo‘

Također je dodao da je Shakira nevina i da nije imala želju prevariti državu u vezi poreza

Sergio Ramos i Shakira

 Instagram/Sergio Ramos/

Pau Molins, odvjetnik kolumbijske pjevačice Shakire, izjavio je da bi njegovu klijenticu puno manje koštalo da se zaljubila u Sergija Ramosa umjesto u Gerarda Piquea.

U intervjuu za El Monu za RAC1, Molins je prokomentirao nedavno suđenje zbog utaje poreza te naveo da bi njegova klijentica Shakira, da nije živjela u Kataloniji, izbjegla tri od šest zločina za koje je optužena. Naime, u Madridu nema poreza na imovinu.

"Toliko pune usta jednakošću Španjolaca, a ako ste stanovnik Katalonije, možete ići u zatvor za zločin za koji je to nemoguće u Madridu, jer nema poreza na imovinu. Da se zaljubila u Sergija Ramosa, umjesto u Gerarda Piquea, to bi je koštalo puno manje novca", rekao je Molins i dodao da je Shakira nevina i da nije imala želju prevariti državu. "To je vrlo komplicirano pitanje sa svjetskim umjetnicima koji su uvijek u pokretu", dodao je.

image

Sergio Ramos i Shakira

Instagram/Sergio Ramos/

Podsjetimo, kolumbijska pjevačica postigla je nagodbu sa sudom u slučaju utaje poreza prije samog početka suđenja te je pristala platiti kaznu od 7,5 milijuna eura.

image

Shakira na izlasku sa suda

Josep Lago/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 23:28