OPET ĆE GA PROZVATI

Shakira nakon pjesme planira snimiti i dokumentarac: Otkrit će pravu istinu o prekidu s Piqueom?

Shakira i Pique su se razišli u svibnju prošle godine nakon 11 godina zajedničkog života

Shakira

 Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon pjesme u kojoj je prozvala bivšeg, Shakira bi mogla napraviti i film u kojem će progovoriti detaljnije o prekidu nje i poznatog nogometaša Gerarda Piquea, prenio je Daily mail. Mnogi su se počeli nadati filmu jer je pjevačica okružena snimateljima koji je prate.

Shakira i Pique su se razišli u svibnju prošle godine nakon 11 godina zajedničkog života, a njihov je prekid rezultirao i potpisanim sporazumom o skrbništvu nad djecom. Težak period imali su dakle i 10-godišnji Milan te 8-godišnji Sasha.

image

Shakira

Lapresse/Ddp Usa/Profimedia/Lapresse/ddp Usa/profimedia

Osim što će nadolazeći film biti fokusiran na teške trenutke koji su uslijedili nakon prekida s nogometašem, pjevačica će navodno progovoriti i o problemima s porezom. Šuškanja još uvijek nisu potvrđena, ali film bi trebao biti objavljen sljedeće godine.

Nije poznato ni kojeg će žanra biti film, no sve se više čini da pjevačica stvarno snima nešto dokumentarnoga karaktera. "Jasno je da Shakira snima materijal za projekt, dokumentarac ili reality show u dokumentarnom stilu", potvrdila je novinarka Lorena Vazquez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:06