ZVAO JE SUPRUGOM

Uhoda slavne pjevačice uhićen ispred njezine vile: Slao joj vino, čokoladu i igračke te planirao zajedničku budućnost

Shakirini suradnici zabrinuli su se kad su uočili objavu na Instagramu u kojoj se navodno pohvalio kako ide do Shakirinog doma

Shakira i Daniel John Valtier

 Profimedia/x/screenshot/

Osumnjičeni uhoditelj koji tvrdi da je Shakira "njegova supruga" uhićen je ispred njezine kuće u Miamiju nakon što joj je navodno poštom slao darove poput vina, čokolade i igračaka.

Daniel John Valtier priveden je u ponedjeljak i optužen za uhođenje, navodi se u izvješću o uhićenju.

image

Shakira

Gade/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gade/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kako piše Daily Mail, 56-godišnjak iz El Pasa u Teksasu navodno je na društvenim mrežama podijelio više postova o Shakiri koje je njezin sigurnosni tim predao vlastima 3. siječnja. Pojavio se ispred kuće pjevačice samo pet dana kasnije, u taksiju, u 12:45 sati te je ubrzo uhićen. Valtier je zadržan u zatvoru i pojavio se na sudu u utorak, gdje je rekao da nije mogao postupiti po nalogu da se kloni kolumbijske pjevačice.

- Ona je moja žena - rekao je sucu i istaknuo da "razgovara s njom cijelo vrijeme".

Inače, nije jasno je li Shakira bila u kući kad je osumnjičenik stigao i brzo je priveden.

Shakirin sigurnosni tim rekao je Valtieru da joj prestane slati darove i objavljivati ​​detalje o njoj na internetu. No zabrinuli su se kad su uočili objavu na Instagramu u kojoj se navodno pohvalio kako ide do Shakirinog doma u Miami Beachu i podijelio fotografiju posjetnice motela na Floridi.

image

Shakira tijekom SuperBowla

Anthony Behar/Ddp Usa/Profimedia

Valtier je optužen za uhođenje, kao i iznajmljivanje vozila s namjerom prijevare jer nije platio kartu od 70 dolara.

Tužitelji su ga zadržali uz 50.000 dolara kazne kad se pojavio na sudu u utorak. Sudac je naredio Valtieru da se drži podalje od Shakire i da ne kontaktira unatoč tvrdnjama osumnjičenika da su u braku.

- Ne, gospodine, ona nije vaša žena - tvrdio je sudac i dodao kako je uistinu zabrinut za Valtiera jer je "u zabludi".

Sudac je tad udvostručio jamčevinu na 100 tisuća dolara i naredio Valtieru da prestane slati pakete i pokušavati razgovarati sa Shakirom.

image

Shakira, 2023.

Xavier Collin/Avalon/Profimedia

U prethodnom postu osumnjičeni je pisao o tome kako će oženiti pjevačicu i s njom "pokrenuti posao". Govorio je o tome kakav ima odnos s njezinom djecom i krenuo otkrivati njihova imena. Dodao je da "Shakira želi dijeliti ostatak svog života s njim".

- Posjedovat ćemo tvrtku za prijevoz kamiona, pjevati pjesme, promovirati, upravljati i posjedovati korporaciju za proizvodnju odjeće diljem svijeta - napisao je. Valtier ima kriminalnu povijest koja se proteže još od 1988. godine i uhićen je zbog optužbi koje uključuju drogu, teški napad, vožnju u pijanom stanju i pijanstvo u javnosti.

Prema zatvorskoj evidenciji, posljednji je put uhićen u El Pasu 2019. zbog provale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 21:24