DOBRA LEKCIJA

Poznata glumica hospitalizirana tik prije poroda: ‘Mnoge mame ignoriraju ove znakove upozorenja‘

Istaknula je kako nije više mogla podnijeti bol, a s vremenom joj je postajalo sve mučnije

Jana Kramer i Allan Russell

 Instagram/screenshot/

Zvijezda ‘One Tree Hilla‘, serije koja je veliku popularnost stekla i u Hrvatskoj, Jana Kramer otkrila je da je bila hospitalizirana zbog infekcije bubrega dok je bila na odmoru sa svojim zaručnikom Allanom Russellom, i to tik prije rođenja njihovog dijeteta.

- Naš odmor nije prošao kako smo planirali, ali neke smo lekcije naučili. Prvo i najvažnije, beba je dobro - napisala je zvijezda serije “One Tree Hill” ove nedjelje uz nekoliko fotografija iz bolnice koje je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

Kramer je otkrila da je bila hospitalizirana zbog "bakterijske infekcije koja se proširila i na bubrege". Dvodnevna hospitalizacija uslijedila je nakon što se poznata glumica i pjevačica požalila na bolove u leđima koje je osjećala tjednima, piše Page Six.

- Lekcija broj jedan... nemojte samo negirati bol, jer može biti ozbiljnije nego što mislite - napisala je, dodavši da mame često ignoriraju znakove upozorenja vezane uz svoje tijelo jer "zadnje što im je na pameti je briga o sebi".

- Kada sam prije tjedan dana objavila kako me bole leđa, pripisala sam to trudnoći i nisam rekla liječnicima jer je bol u leđima uobičajena pojava - prepričala je. Međutim, bol koju je 39-godišnja Kramer osjetila eskalirala je kada su ona i Russell otputovali na Floridu kako bi proslavili nadolazeće rođenje svoje bebe.

Nadalje, istaknula je kako nije više mogla podnijeti bol, a s vremenom joj je postajalo sve mučnije. Unatoč hospitalizaciji, Kramer je izjavila da su ona i njezin mališan dobro. Također, pohvalila je svog zaručnika koji joj je pružao podršku i bio uz nju tijekom teških trenutaka u bolnici.

- Sve pohvale mome mužu kojeg sam molila da ode spavati u prekrasni hotel koji je dobio za nas, ali je umjesto toga spavao na stolici na razvlačenje, u bolnici, pored mene - dodala je Kramer.

- Pronađite muškarca zbog kojeg se nećete osjećati loše ili vas neće ostaviti po strani kada se ne osjećate dobro - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:28