PUNE RUKE POSLA

Producent ‘Euforije‘ radi na novom kontroverznom projektu: Dotaknut će se seksualnosti princa Georgea?!

Nadolazeći projekt nije jedini na listi brodvejskog dramatičara i holivudskog producenta Jeremyja O. Harrisa

Jeremy O. Harris

 Presley Ann/Getty Images/Profimedia/Presley Ann/getty Images/profimedia

Nakon "Euforije" i drame "Slave Play", brodvejski dramatičar i holivudski producent Jeremy O. Harris radi na sljedećem projektu, a kako Page Six doznaje, Harris je osnovao producentsku tvrtku koja će raditi na projektu zvanom "Prince F****t". Dramu je napisao Jordan Tannahill, a zamišlja "budućnost u kojoj je princ George izašao iz ormara".

Tannahill je poznat javnosti i po romanu koji je napisao, "The Listeners", koji se adaptira u seriju u kojoj glavnu ulogu tumači Rebecca Hall, pod redateljskom palicom Harrisove suradnice Janicze Bravo. Seksualna orijentacija 10-godišnjeg princa Georgea, odnosno "Prince F****t", nije jedini projekt na Harrisovoj listi.

image

Jeremy O. Harris

Jenny Anderson/Getty Images/Profimedia/Jenny Anderson/getty Images/profimedia

Harris je nedavno organizirao čitanje drame Willa Arberyja "You Hateful Things" samo uz pozivnicu, u kojoj glume Christian Slater, Lucas Hedges, Amandla Stenberg i John Cameron Mitchell. Također je pomogao u stvaranju nedavnog hita City Centera, "Jelly‘s Last Jam", za koji se priča da se seli na Broadway. "Jeremy je producent kojeg Broadway trenutno treba", rekao je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:50