POZNATA GLUMICA

‘Prvi orgazam sam doživjela s 39, a nevinost sam izgubila s 35 godina. On to ni ne zna...‘

Poznata je glumica dodala da je sigurno ‘doživjela užitak‘ u nekim trenucima, ali nikad nije ‘dosegla vrhunac‘

Rebel Wilson, 2022.

 Ray Tang/Anadolu Agency Via Afp

Australska komičarka i glumica Rebel Wilson otkrila je u svojim nedavno objavljenim memoarima “Rebel Rising” da je "prvi put istinski doživjela orgazam" kada je imala 39 godina, piše People.

image

Rebel Wilson

Justinpalmer_ldn/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Justinpalmer_ldn/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Naime, uspjela je to učiniti samostalno i to nakon što je slušala podcaste koji se bave temom seksa te kupovala seks igračke.

- Je li ovo ono što sam propuštala? - prisjetila se što je razmišljala kad je prvi put doživjela orgazam.

Wilson je rekla da je uspjela doživjeti orgazam tek nakon što je izašla na 50 prvih spojeva i nakon što se poseksala s dvoje ljudi s kojima se viđala. To razdoblje u svom životu, tijekom 2019. godine, nazvala je svojom "Godinom ljubavi", a zanimljivo je i da je 2020. nazvala svojom "Godinom zdravlja" jer je izgubila čak 30 kilograma.

- Nikada zapravo nisam naučila ništa o orgazmima - objasnila je u svojoj knjizi.

- Kada sam se seksala proteklih nekoliko godina, nikad nisam razmišljala o svom užitku - priznala je te istaknula kako se više radilo o "postizanju muškog orgazma", što je često rezultiralo brzim završetkom seksualnog odnosa.

image

Rebel Wilson, 2013. godine

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

Poznata je glumica dodala da je sigurno "doživjela užitak" u nekim trenucima, ali nikad nije "dosegla vrhunac" kao njezini muški kolege.

- Moje istraživanje tijekom moje "Godine ljubavi" naučilo me da u seksu postoji mnogo više od muškog orgazma - napisala je.

- I ja sam trebala doživjeti orgazam. To je trebao biti prioritet - naglasila je 44-godišnjakinja.

Nakon svoje "Godine ljubavi", Wilson je hodala s biznismenom Jacobom Buschom nekoliko mjeseci između 2020. i 2021., no njihov je prekid potvrđen u veljači 2021. godine. Zatim je ljubav pronašla s modnom dizajnericom Ramonom Agrumom.

image

Rebel Wilson s partnericom Ramonom Agrumom

/Affinitypicture/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Page Six je izvijestio da su se zaručile u studenom 2022., međutim, vijest nisu objavile sve do veljače 2023. Do tada je Wilson već dobila djevojčicu putem surogat majke.

Zvijezda serije “Senior Year” također je u knjizi “Rebel Rising” otkrila da je izgubila nevinost u 35. godini života s glumcem Mickeyjem Goochom Jr.

"Micks, znam da će ovo možda biti novost za tebe ako čitaš, ali da, izgubila sam nevinost s tobom", napisala je u memoarima 44-godišnja glumica i komičarka, koja je kasnije za New York Times potvrdila da je Gooch bio prva osoba koja je pročitala njezinu knjigu, tako da "sad sigurno zna."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 22:31