RASPAD ZVJEZDANOG PARA

Supruga izbacila zločestog dečka engleskog nogometa na ulicu: Ljubavnica potpiruje vatru, cure novi detalji seks skandala!

Kap koja je prelila čašu bila su sve učestalija šuškanja da je Walker biološki otac petomjesečne kćeri Lauryn Goodman

Annie Kilner, Kyle Walker, Lauryn Goodman

Iskusni nogometaš Manchester Cityja i engleske reprezentacije Kyle Walker (33) završio je na ulici nakon što ga je supruga Annie Kilner (31) izbacila iz stana. No to nije sve! Annie je uz to zatražila i razvod nakon brojnih seks skandala u kojima se ovaj nogometaš našao tijekom posljednjih nekoliko godina.

Kap koja je prelila čašu bila su sve učestalija šuškanja da je Walker biološki otac petomjesečne kćeri Lauryn Goodman, inače 32-godišnje reality zvijezde koja je u kolovozu rodila dijete za koje je tvrdila da ga je dobila ‘s drugim nogometašem‘.

Nakon što je Kyleova supruga u nedjelju objavila da se rastaju, Lauryn je nastavila davati ne tako suptilne nagovještaje o tome tko je otac njezine kćeri.

image

Lauryn Goodman

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Daily Mail sada otkriva da je Kyle otac djevojčice i da mu je ovo drugo dijete koje je dobio s Lauryn dok je još bio u braku s Annie, jer ona također ima i trogodišnjeg sina Kaira, kojeg su dobili nakon što su se upustili u ‘kratkotrajnu‘ romansu tijekom njegova privremenog razvoda od Annie 2019. godine.

Međutim, izvori bliski paru pak navode da Annie već neko vrijeme zna da je dijete Kyleovo te da to nije utjecalo na njezinu odluku o razvodu.

"Kyle i Annie su već neko vrijeme na klimavim nogama. Puno je tu problema koji su iza njih, kao i njegova afera s Lauryn, a sve je to dovelo do prekida", rekao je prijatelj para.

"Oboje će ostati u dobrim odnosima zbog troje zajedničke djece, koja su im glavna briga. Brak nije 100 posto gotov, mogao bi se spasiti, ali prvo slijedi puno zacjeljivanja. Moraju uzeti pauzu u svom odnosu kako bi razmislili o svemu. Kyle više nije u kontaktu s Lauryn", dodao je prijatelj.

"Njezino miješanje u sve ovo stvarno je utjecalo na Annie i to je štetno utjecalo na njezino zdravlje", dodao je.

Vjeruje se da se Kyle iselio iz vile para vrijedne 2,4 milijuna funti nakon objave o razvodu.

image

Kyle Walker i Annie Kilner

Lone Wolf/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Lone Wolf/mega/the Mega Agency/profimedia

Kylea i Annie sada zastupa PR guru Rachel Monk, koja je pomagala Coleen Rooney tijekom njezine sudske bitke protiv Rebekah Vardy, u slučaju poznatom kao ‘Wagatha Christie‘.

Upravo je njezin mail Kyle objavio na svom Instagramu te dodao da se za ‘sve medijske upite koji nisu povezani s nogometom‘ obrate upravo njoj. Pravnici pak komentiraju za Daily Mail da bi Annie mogla imati pravo na polovicu bogatstva svoga supruga, koje iznosi vrtoglavih 27 milijuna funti. Šuška se i da ona već razgovara s odvjetnicima o brakorazvodnoj nagodbi.

"Nažalost, nakon dugogodišnje veze i braka te troje djece, odlučila sam da je vrijeme da se odvojim od Kylea. Ne želim komentirati ništa više, molim vas privatnost za sebe i našu malu djecu u ovim teškim trenucima", napisala je Annie na društvenim mrežama.

Walker je od ranije poznat po svojim raznim "nestašlucima", a 2019. godine Annie ga je također izbacila iz kuće zbog susreta s Laurom Brown, zvijezdom "Ex on The Beach" reality showa. Nakon toga napravio je dijete i influencerici Goodman, a u stan je dovodio i dvije eskort dame s kojima je navodno organizirao orgije. Annie je preko svega toga dugo prelazila, no sada je očito izgubila svo strpljenje i odlučila reći - dosta.

Walker je igrač Manchester Cityja od 2017., kada je prešao u taj klub iz Tottenhama, a Cityjev dres oblačio je 280 puta te s njima osvajao Premiership, FA Cup i Ligu prvaka. Pep Guardiola imenovao ga je kapetanom kluba nakon odlaska Ilkaya Gundogana, a također je i dalje ključni igrač u engleskoj momčadi Garetha Southgatea, gdje je skupio 81 utakmicu.

image

Kyle Walker

Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Spp/Imago Sportfotodienst/Profimedia/Marcio Machado/eurasia Sport Images/spp/imago Sportfotodienst/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:27