ZANOSNE OBLINE

Vruće izdanje Megan Fox raspametilo fanove, malo toga prepušta mašti: ‘Danas moram biti gola‘

Oskudno odjevena glumica premijerno je pokazala i ružičastu nijansu kose, a neke je iznenadio i nakit na usnama

Megan Fox 

 Araya Doheny/Getty Images/Profimedia/Araya Doheny/getty Images/profimedia

Megan Fox iznenadila je javnost svojom izazovnom metalik haljinom povodom nedjeljne organizirane zabave gledanja Grammyja koja je vrvjela zvijezdama.

Ova 37-godišnja glumica, koja je zaručena za glazbenika Machine Gun Kellyja, pokazala je svoje zanosne obline ispod jedva primjetnog mrežastog odjevnog predmeta, a samouvjereno je pozirala i svima pokazala donje rublje.

image

Megan Fox

Jesse Grant/Getty Images/Profimedia/Jesse Grant/getty Images/profimedia

Zvijezda je svoju kombinaciju uparila sa srebrnim štiklama na platformu i crnom krznenom bundom, koju je raskopčala kako bi prošetala haljinu koja je mnogo toga otkrivala.

Ova oskudno odjevena glumica premijerno je pokazala i ružičastu nijansu kose, a neke je iznenadio i nakit na usnama, prenosi Daily Mail.

U izdanju koje ostavlja bez daha pridružila se ostalim slavnim osobama na zabavi, među kojima su bili Carmen Electra, Zooey Deschanel, Bijou Phillips, Steven Tyler i Ashlee Simpson.

Otkako je s Machine Gun Kellyjem, atraktivna glumica redovito se pojavljuje na dodjelama nagrada koje se oslanjaju na glazbenu industriju, uključujući MTV-jeve VMA nagrade, Billboardove nagrade i Grammyje.

image

Megan Fox

Araya Doheny/Getty Images/Profimedia/Araya Doheny/getty Images/profimedia

Iako nije bilo vijesti o njezinom dolasku na zabavu, Fox je na društvenim mrežama objavila galeriju fotografija koju je snimio fotograf Jacob Webster i počastila svoje pratitelje.

Zvijezda filma "Jennifer‘s Body", koja je nedavno izdala knjigu poezije, rekla je za WWD da ponekad dobije taj "osjećaj kad se mora ogoliti na događajima".

- Ponekad jednostavno odlučim: ‘Ne, danas moram biti gola‘- rekla je 37-godišnjakinja za spomenutu publikaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:55