ŽIVOTNA DRAMA

Zvijezda ‘Beverly Hillsa‘ bori se s četvrtim stadijem raka, ali ne gubi nadu: ‘Doživjela sam čudo‘

Shannen Doherty iskreno je progovorila o svojoj borbi s bolešću i nove detalje podijelila u podcastu ‘Let‘s Be Clear‘

Shannen Doherty

 Neilson Barnard/Getty Images/Profimedia/Neilson Barnard/getty Images/profimedia

Bivša zvijezda „Beverly Hillsa 90210”, Shannen Doherty (52), ima rak dojke u četvrtom stadiju, a novi rezultati nedavnog tretmana dali su joj novu nadu za budućnost.

„Neću reći što je, ja sam na novoj infuziji protiv raka i nakon četiri tretmana, nitko nije vidio razliku i htjeli su promijeniti terapiju, a ja sam bila stava - ‘Držat ćemo se ovoga i vidjet ćemo‘”, prisjeća se Shannen što je rekla onkologinji Amin Mirhadi u svojoj epizodi podcasta „Let‘s Be Clear”.

„Nakon šest ili sedam tretmana, vidjeli smo kako ruši krvno-moždanu barijeru", dodala je.

Doherty je rekla kako je reakcija njezina tijela na novi tretman „čudo”.

„Za mene, to je čudo sada. To što sam bacila kocku i rekla ‘Idemo dalje‘”. To što zapravo ruši tu krvno-moždanu barijeru zapravo je čudo lijeka, čudo je možda Božja intervencija i poruka: ‘Opustit ću je‘”, rekla je.

„Ponekad tražite čuda na pogrešnim mjestima, a ona su vam točno ispred nosa", dodala je.

image

Shannen Doherty u ‘Beverly Hillsu 90210‘

Fox-broadcasting Co. - Album/Album/Profimedia/Fox-broadcasting Co. - Album/album/profimedia

Glumici je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine. Bolest je bila u remisiji 2017., ali rak se vratio u stadiju četiri 2019. godine.

Prošle godine otkrila je kako joj je rak metastazirao na mozak i kosti. Iako je rekla da ne želi umrijeti, Doherty je objasnila da je smrt ne plaši.

„Ne želim umrijeti. Mislim da bih se bojala smrti da nisam bila dobra osoba, ali jesam. Ne bojim se umiranja, samo ne želim umrijeti, nikad”, objasnila je.

image

Shannen Doherty

Michael Tran/Afp/Profimedia/Michael Tran/afp/profimedia

„Nisam gotova sa življenjem, nisam gotova s voljenjem, nisam gotova s kreiranjem, nisam gotova s mijenjanjem stvari na bolje. Nisam gotova. Moja najbolja sjećanja tek stižu”, dodala je.

Javnost je šokirala i vijest da je Doherty saznala da je njezin suprug Kurt Iswarienko imao aferu neposredno prije nego što je ona bila podvrgnuta operaciji uklanjanja tumora na mozgu, a on je negirao da je bio nevjeran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:10