ZABRINUTI PRINC

BOLEST ZASJENILA VIJEST O TRUDNOĆI Kate zadržana u bolnici na liječenju: Zbog jakih mučnina dobila infuziju!

 AP

LONDON - Iako se kraljevski par nadao da će vijest o trudnoći uspijet zadržat u tajnosti sve do Božića, no nakon što je Kate iznenada završila u bolnici poslali su službeno priopćenje koje je oduševilo javnost.

PRINOVA U KRALJEVSKOJ OBITELJI Potvrđeno ono što se priželjkivalo: Da, Kate je trudna!

I dok su britanci slavili, Kate i William proveli su besanu noć u londonskoj bolnici King Edward VII. Naime, Kate je zadržana u bolnici zbog jakih mučnina, zbog čega je dobila infuziju. Liječnici su je odlučili zadržati još nekoliko dana, sve dok se potpuno ne oporavi.

Vojvotkinja je trudna tek osam tjedana, a liječnici su joj sinoć dijagnosticirali trudničku hiperemezu, bolest čiji simptomi su mučnina i povraćanje, koji dovode do dehidracije. Trudnička hiperemeza je rijetka, no može biti povezana s ozbiljnim oštećenjem jetre. William je zabrinut zbog svoje supruge, jer je zbog bolesti iscrpljena.

Strani mediji prenose kako je kraljevski par već odlučio djetetu dati ime Diana, po Williamovoj majci, čime kraljica nije oduševljena. Britanske kladionice već imaju listu imena na koje se može kladiti kako će kraljevski par nazvati svoje dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 11:48