BEZ PHOTOSHOPA

AMERIKANCI SU ODLUČILI Ova Bosanka je najljepša prirodna žena na svijetu

Našla se u konkurenciji 25 djevojaka iz cijelog svijeta u kategoriji 'Najljepša bez Photoshopa'
 www.beautiful-women-pedia

Američki portal Beautiful Women Pedia proglasio je Bosanku Sonju Zekić najljepšom prirodnom ženom na svijetu. Naime, dvadesetšestogodišnjakinja koja je rođena u Žepču, a posljednjih nekoliko godina živi u Sarajevu našla se u konkurenciji s 25 djevojaka iz cijelog svijeta u kategoriji 'Najljepše djevojke bez Photoshopa', javlja Dnevni avaz.

- Ona ima sjajno lice i savršeno tijelo sa besprijekornim ženskim atributima. To i je razlog da postane najljepša prirodna žena za 2013. godinu. Sonja je prekrasna, a ljepotu poput njene je sve teže naći, jer živimo u svijetu obmana, genetski modificirane hrane, photoshopa, plastičnih operacija i slično – stoji u pojašnjenju Beautiful Women Pedie, portala koji je i Aidu Đapo iz Sarajeva u jednom drugom izboru proglasio najljepšom ženom svijeta.

Sonja se od 18 godine bavi modelingom. U Sarajevu je završila Ekonomski fakultet i radi u jednoj osiguravajućoj kući. Dosad se pojavljivala u nekoliko glazbenih spotova, a među zadnjim je Kaldrma gdje se na setu našla sa popularnim Željkom Bebekom.

- Drago mi je i još mi je draže bilo kada sam vidjela da su u konkurenciji bile djevojke koje nose revije "Victoria's Secreta" - kazala je Sonja Zekić za Dnevni avaz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 00:51