VODITELJICA U GLUMAČKIM VODAMA

Nikolina Pišek u 'Najboljim godinama': Prvi put u životu imam istinsku tremu od pojave pred kamerom

Voditeljica IN magazina Nikolina Pišek će se u maniri holivudskih zvijezda 3. studenoga u 20 sati predstaviti gledateljima 'Najboljih godina' te će se za potrebe svog lika odreći besprijekorne ljepote.

Za svoj glumački debi i potrebe scenarija Nikolina je postala neugledna žena sklona alkoholu.

- Prvi put u životu imam istinsku tremu od svoje pojave na malom ekranu zato što je to u jednom sasvim drugom kontekstu i okruženju i sasvim drugoj ulozi. Nikada nisam ozbiljno glumila i moram priznati da se malo pribojavam kritika - skromno kaže lijepa voditeljica.

O svom novom televizijskom izgledu Nikolina je za IN magazin izjavila:

- Vizual nije toliko oćekivan, pa moram priznati da se ljudi šokiraju. Zapravo je olakotna okolnost kada ulaziš u neki lik, pa ti promijene i fizički izgled. Upravo iz tog razloga možeš prije nego što dođes pred kamere stati pred ogledalo i vidjeti da si ti zaista taj lik i nekako ta gluma prirodnije krene iz tebe.

Ne propustite glumacki debi lijepe voditeljice ćiji će lik Lucije, inače supruga Tune (Enes Vejzović), unijeti nemire u najpoznatije televizijsko selo na Žumberku.

Lucija je Tunina mlada žena i Martina maćeha. Poznata je po svojoj teškoj naravi. Ona je kronična alkoholičarka te kći bogatog poduzetnika koji je cijelog života bio ponosan na nju. Lucija je već od tinejdžerskih godina pripadala zlatnoj mladeži. Zahvaljujući očevim vezama završila je fakultet, a otac joj je u svojoj tvrtki namijenio jedno od rukovodećih mjesta. Ipak sve je vise na vidjelo počeo izlaziti Lucijin alkoholizam. Mnogo toga se promijenilo kada je Lucija upoznala starijeg Tunu koji se prezentirao kao uspješan poduzetnik i političar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 15:12