DIJELILA AUTOGRAME

FOTO: 300 fanova dočekalo Avu Karabatić na Pagu: 'Ava, ti si naš idol!'

Mlada pjevačica s oduševljenjem je pozdravila brojnu publiku i na rukama fanova pjevala svoju prvu pjesmu 'Ava'
 Dijana Vuleta/CROPIX

PAG - Koncert Ave Karabatić u disco clubu V Magazin u Pagu, nakon dana iščekivanja, dočekan je s oduševljenjem. Oko 300 Avinih obožavatelja cijelu večer je čekalo početak koncerta za koji su pripremili majice s natpisom "Ava, ti si naš idol“.

Mlada pjevačica s oduševljenjem je pozdravila brojnu publiku, sa svima se fotografirala, dijelila autograme i nošena na rukama fanova pjevala svoju prvu pjesmu "Ava“.

- Obožavam ovu publiku, pogotovo dečke iz mog fan kluba. To mi je uljepšalo večer. Curice znaju svaku riječ moje pjesme, a dečki i više od toga - rekla je zanesena Ava i najavila snimanje spota za nekoliko dana.

- Spot ćemo snimati negdje na moru, možda baš ovdje u Pagu. Obožavam mala mjesta na moru, podsjećaju me na Italiju. Iako sam uvijek mislila da ću biti glumica odlično se snalazim u pjevačkim vodama i tu vidim svoju budućnost - rekla je Ava dok je njen dečko Špiro Miličić pomno slušao svaku njenu riječ i po potrebi je nadopunjavao.

- Sve ide kako treba ići. Cijelo ljeto smo zauzeti poslom - rekao je Špiro, a Ava je napomenula kako je zli komentari ne mogu uništiti nego samo ojačati. Ava je na koncertu uz svoju pjevala i hitove drugih izvođača iako, kako je sama rekla, ne voli pjevati tuđe pjesme.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 17:29