ODA DRAGOM VOĐI

Ava Karabatić: Josipović je pravi karizmatski lider koji ima sve što treba, mislim da ću se učlaniti u SDP

Dubrovnik, 100909.Splicanka Ava Karabatic, fotomodel.Foto: Branimir Kvartuc / CROPIX
 Branimir Kvartuč / CROPIX

Ava Karabatić, zadarska studentica i manekenka, koju je, unatoč naslovnicama modnih magazina, u orbitu lansiralo ipak suđenje zbog pokušaja ucjene njenog sveučilišnog profesora talijanistike, danas (petak) je došla na međunarodni Eko Etno sajam na zadarskom Višnjiku kako bi izbliza vidjela hrvatskog predsjednika dr. Ivu Josipovića.

- Ranije me politika nije zanimala, iako su mi super i Stipe Mesić i sadašnji predsjednik Josipović. Glasovala sam i za jednog i za drugog. Bila sam uvjerena da će Josipović pobijediti jer ima sve što vođa treba imati. Smiren je, dobar govornik i ima karizmu. Mislim da ću se učlaniti u SDP. U zadnje sam vrijeme počela pratiti sve oko Ive Sanadera, njegovog povratka, ali i afera radi kojih je sve više političara u Remetincu – kazala je Ava koja se ipak nije uspjela slikati sa predsjednikom.

Njegov je protokol diskretno zaobišao tu mogućnost znajući da bi to medijsku pažnju odnijelo u drugom smjeru od sajma ruralnih proizvoda i usluga. Ava, koja je 2007. godine bila Best model Hrvatske, krajem listopada je u žiriju regionalnog izbora Best model Slavonije i Baranje, a u studenom će biti članica finalnog izbora na kojem će dodijeliti i jednu od lenti.

- Voljela bih u prosincu otići u Istanbul, gdje će biti izbor za Best model svijeta. Ja sam u Istanbulu prije tri godine predstavljala Hrvatsku i bila Miss fotogeničnosti. Sada bih voljela otići na izbor najboljeg modela, ali i posjetiti mjesta na kojima se snimala „1001 noć“. Uživam gledati Šeherezadu, Istanbul je čaroban – kazala je Ava, koja je na pitanje tko joj je najzgodniji od glavnih likova iz serije bez dileme odabrala Onura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:35