KAD SE MALE RUKE SLOŽE

FOTO Akcija Antene Zagreb 'Za Ljepši Grad': Gradonačelnik Bandić, sportaši i zvijezde uredili igralište sportskog centra Ravnice

Nove sprave, rekviziti i obnovljen okoliš od danas će biti ugodnije mjesto za rekreaciju i sportske aktivnosti stanovnika Ravnica
Zagreb, 210412.Ravnice.Radio Antena Zagreb odrzava akciju pod nazivom "Za ljepsi grad" te je ovu subotu na red dosao kvart Ravnice, tocnije igraliste OS Antuna Gustava Matosa. Mnogi poznati su se odazvali ovoj akciji kao i mnogi stanovnici Ravnica.Na slici: Milan Bandic daje autograme djeci.Foto: Ivan Klindic / CROPIX
 Ivan Klindić / CROPIX

Gradonačelnik Bandić, košarkaši Cedevite i Cibone, vaterpolisti Mladosti, glumica Mila Elegović, TV novinarke Barbara Radulović i Mirna Zidarić, Barbara Kolar, Ivana Mišerić, Tamara Loos, Kruno Belko i slušatelji Antene uredili su igralište sportskog centra Ravnice.

Igralište sportskog centra Ravnice uređeno je danas u akciji Za Ljepši Grad koju treću godinu zaredom Antena Zagreb provodi u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom. Nove sprave, rekviziti i obnovljen okoliš od danas će biti ugodnije mjesto za rekreaciju i sportske aktivnosti stanovnika Ravnica, ali i njihovih gostiju koje će zasigurno privući novo obnovljeno igralište.

- Sport i rekreacija neizmjerno su važni u razvoju djece i mladih, ali su isto tako važni i za osobe starije dobi kako bi ostali vitalni i u formi. Kao sportašu znam koliko je bitno imati dobre uvjete i infrastrukturu za vježbanje, pa mi je stoga posebno drago da smo danas obnovili upravo sportsko igralište - izjavio je košarkaš KK Cibona Tomislav Zubčić.

U ovogodišnjoj akciji uređujemo tri lokacije, nakon uređenog dječjeg igrališta u Gračanima, te današnjeg sportskog na Ravnicama, pred nama je uređenje posljednje lokacije iduće subote. Građani i dalje mogu predlagati lokacije na web adresi www.antenazagreb.hr , a odluka o izboru posljednje biti će objavljena u ponedjeljak u programu Antene Zagreb.

Kako bi sportsko igralište Ravnice postalo ponovno atraktivno mjesto za sport i rekreaciju pomogli su, uz slušatelje Antene, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, glumica Mila Elegović, TV novinarke Barbara Radulović i Mirna Zidarić, košarkaš Cedevite Dalibor Bagarić, košarkaši Cibone Hrvoje Kovačević i Tomislav Zubčić, vaterpolisti Mladosti Ivan Živković i Lovre Miloš, te DJ-i Antene Zagreb Barbara Kolar, Ivana Mišerić, Tamara Loos i Kruno Belko.

- Hvala svim ovim divnim ljudima, slušateljima Antene koji nam neizmjerno pomažu svakog vikenda. Upravo zahvaljujući njima naš će grad izgledati ljepše. Iduće Vas subote također očekujemo u velikom broju na finalu naše ovogodišnje akcije Za Ljepši Grad – izjavila je Tamara Loos Antene Zagreb.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 14:52