RIJEKE POZNATIH

FOTO: BOŽIĆNI KONCERT U HNK Zbog ovoga je Zrinka Cvitešić doletjela iz Londona

U Zagrebu je u nedjelju navečer održan Božićni koncert koji je privukao brojne javne osobe
 Marko Todorović/Cropix

U nedjelju navečer u zagrebačkom HNK održan je tradicionalni VIP božićni koncert. Osim brojnih poznatih izvođača, u publici su sjedile i mnoge javne osobe.

Među njima je bila i Zrinka Cvitešić koja je samo zbog ovoga doputovala u Londonu gdje živi već nekoliko mjeseci te nastupa u mjuziklu 'Once'.

Zrinka je još jednom na crveni tepih došla u neobičnoj, ali vrlo elegantnoj toaleti koja je kreacija Matije Vuice.

Party nisu propustile ni scenaristica Jelena Veljača, glumica Tamara Garjbas, Iva Balent, Hrvoje i Branka Krstulović, Nera Stipičević, Emil Tedeschi sa suprugom Majom, kao ni glumac Nikša Kušelj s djevojkom fotografkinjom Marom Bratoš te mnogi drugi.



I ove godine domaće ljepotice iskazale su se svojim glamuroznim izdanjima, a kako je izgledao ovaj događaj te tko je sve došao, možete pogledati u galeriji.

Sam koncert održan je pod ravnanjem dirigenta Alan Bjelinskog, a nastupio je i jedan od najtraženijih svjetskih mlađih tenora, Tomislav Mužek. On i Tony Cetinski zajedno su izveli pjesmu 'Amazing Grace' koja je mnoge ostavila bez daha.

Na ovogodišnjem koncertu po prvi je put nastupila i bosanska glazbena diva Amira Medunjanin, koja je zajedno s Mužekom izvela jednu od najpoznatijih pjesama Lou Reeda 'Perfect Day'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 10:50